MODRIĆ POSLAO ČESTITKU BIVŠEM SUIGRAČU: / 'Prijatelju, želim ti sve najbolje'

Image
Foto: Screenshot

Njemački nogometni reprezentativac Mesut Ozil dobio je posebnu rođendansku čestitku nakon što pobjede njegovog Arsenala nad Swanseajem ove subote.

17.10.2016.
8:36
Screenshot
VOYO logo

Naime, putem video obratili su mu se pojedini sadašnji i bivši suigrači te su mu zaželjeli sve najbolje za 28. rođendan.

Među istaknutim imenima poput Olivera Girouda, Sergija Ramosa, Xabija Alonsa i ostalih našao se i hrvatski reprezentativac Luka Modrić, s kojim je Nijemac dijelio svlačionicu u Real Madridu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prijatelju nadam se da si dobro. Želim ti sve najbolje za rođendan. Nedostaješ nam u Madridu"; poručio je Modrić, čiji dio čestitke možete vidjeti nakon minute i 20 sekundi videa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ozil je u Madridu stigao nakon sjajnog nastupa na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici 2010. godine. Tamo se zadržao tri godine te je napustio Madrid po dolasku Garetha Balea.

"Tijekom vikenda bio sam uvjeren da ću ostati u Realu, ali sam kasnije shvatio da mi trener i gazde ne vjeruju. Meni je potrebno da mi vjeruju i zbog toga sam prešao u Arsenal", poručio je tada Nijemac. Njegov odlaska iz Reala posebno je razljutio Cristian Ronalda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je najbolje znao kako se krećem ispred gola...Ljut sam što Ozil odlazi", kazao je tada Portugalac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo