MODRI PRONAŠLI RAZLOG LOŠEM REZULTATU: / 'Nedostajali su nam neki bitni igrači'

Image

U susretu posljednjeg, šestog kola H skupine Lige prvaka nogometaši Dinama poraženi su u Torinu od Juventusa 0-2 (0-0) okončavši natjecanje u skupini sa šest poraza i razlikom pogodaka 0-15.

8.12.2016.
8:30
VOYO logo

"Bila je ovo odlična utakmica, baš kao i atmosfera. Šteta što nismo zabili gol. Nema veze, pokazali smo da možemo igrati s Juventusom. Mlada smo momčad, mislim da smo bili dobri u sredini terena i ja sam sretan i zadovoljan kako smo danas igrali", izjavio je Dominik Livaković.

Image
JUVENTUS RUTINSKI POBIJEDIO DINAMO: /

Hrvatski prvak neslavno je završio sezonu u Ligi prvaka

Image
JUVENTUS RUTINSKI POBIJEDIO DINAMO: /

Hrvatski prvak neslavno je završio sezonu u Ligi prvaka

Nikola Moro sretan je što je zaigrao, ali ne i rezultatom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Žao nam je svima što nismo uspjeli postići pogodak u Ligi prvaka. Juventus je sjajna ekipa, ali mislim da smo mi pokazali dobru igru, posebno u prvom dijelu. Jako sam sretan što sam igrao od prve minute, hvala treneru na povjerenju i prilici i siguran sam da ću dobiti još prilika ako nastavim raditi. Ja ću dati sve od sebe", prokomentirao je Moro.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kapetan JosipPivarić osvrnuo se na sezonu u Ligi prvaka.

"Grupa je bila takva da nam suparnici nisu davali šansu za nešto više. Dobro, ni mi nismo bili na razini kao prošle godine, svjesni smo toga. Ove su nam sezone nedostajali neki bitni igrači, pojedinci koji su svojim cijenama pokazali koliko vrijede. Sada su tu neka nova lica, mladi igrači koji će druge sezone na ovakvoj sceni biti puno bolji. Vjerujem da ćemo i dogodine igrati Ligu prvaka, a onda biti na prošlogodišnjoj razini", rekao je Pivarić te je dodao nekoliko riječi o samoj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobro smo otvorili utakmicu, dobro se postavljali, čak i pametno izlazili prema naprijed. Imali smo neke polukontre koje smo mogli završiti boljim pasom, imati bolju završnicu. Juventus je u nastavku pokazao kakva je to ekipa, koliko su veliki i dobri. Iskoristili su malo prostora, dali nam dva gola. I tu je bio kraj"; završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo