'MLADI HRVAT IGRAO ZA ĐOKOVIĆA': / Ćorićeva pobjeda odjeknula svijetom, Britanci u šoku, susjedi slave

Image
Image

Velika pobjeda Borne Ćorića protiv prvog tenisača svijeta Andyja Murraya odjeknula je svijetom.

11.5.2017.
19:14
VOYO logo

Britanski mediji posebno su šokirani jer je ovaj poraz definitivna potvrda da je Murray u krizi.

Guardian piše kako je ovaj meč gotovo sramotno išao u jednom smjeru te da će on naštetiti Murrayu, kojem slijedi obrana naslova u Rimu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ĆORIĆ JE ODUŠEVLJEN: /

'Ne znam kako sam ovo izveo, odigrao sam savršeno, nevjerojatan je osjećaj pobijediti broja 1'

"Murrayeva forma u ovom trenutku je u potpunoj suprotnosti u odnosu na lanjsku kada je sedam mjeseci briljirao i preuzeo vrh. Na samom početku meča moglo se naslutiti da bi se ovo moglo dogoditi jer je puno griješio. Ćorić je to iskoristio i napravio break te s lakoćom sačuvao svoj servis. U drugom setu frustracije su proključale u osmom gemu kada je Ćorić napravio break. Pedeset deveti igrač svijeta potom je iskoristio još dvije pogreške Britanca te je osvojio meč", navodi Guardian.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Metro piše kako ovo nije prvi put da je Murray izgubio od 'sretnog gubitnika. Slično je bilo i prije dvije godine u Dubaiju.

"Nakon početnog odmjeravanja snaga Murray je prvi imao šansu, ali je Ćorić izdržao i sjajnom igrom forhendom spasio dvije braek lopte. Nakon toga mu je uzvratio i oduzeo servis, a stvari su postale gore jer je Ćorić uspio sačuvati svoj servis....", piše između ostalog Metro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BBC navodi da je Murray izgledao frustrirano tijekom meča, a pogovoto u osmoj igri drugog seta kada je Ćorić napravio break.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je bila Ćorićeva druga pobjeda nad Murrayem nakon Dubaija 2015", i oni podsjećaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ESPN također se osvrno na Ćorićevu pobjedu.

"Dvadesetogodišnji Hrvat nadigrao je najbolje rangiranog svjetskog tenisača. Murrayu je ovo peti poraz ove godine. Za sada je osvojio samo jedan turnir. Ćorić, 59. tenisač svijeta, sada će pokušati osvojiti svoj drugi turnir. Prvi je osvojio u Maroku prošlhg mjeseca", piše ESPN.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovakav rasplet u Madridu, inače, posebno je razveselio medije u susjednoj Srbiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mladi Hrvat igrao za Đokovića: Ćorić šokirao Murraya u Madridu", naslov je u Kuriru.

"Mladi hrvatski tenisač napravo je senzaciju na turniru Masters serije u Madridu svaladavši najboljeg tenisača svijeta. Može se reći da je 59. igrač sa ATP liste rutinski došao do pobjede, jer je bio bolji u svim segmentima igre. Hrvat je posao završio za 85 minuta!", piše srpski tabloid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono što ih posebno veseli je činjeica da će Britanac izgubiti bodove dok je ovo Đokoviću prilika da smanji razliku na ATP ljestvici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Blic je također opjevao Ćorićevu pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Madridska senzacija: sunovrat prvog tenisača svijeta, supertalentirani Hrvat izbacio Murraya", glasi njihov naslov u tekstu o Ćorićevoj pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sada je Murray bio samo pasivni sudionik tijekom teniskog sada koji mu je održao 20-godišnji Ćorić. Supertalentirani Hrvat, trenutno 59. na ATP listi, više je želio pobjedu, bolje je igrao i potpuno zasluženo došao do skalpa svjetskog broja jedan", stoji u tekstu.

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo