MIRIŠE NA TRANSFER GODINE: / Zvijezda Uniteda iznenadila Van Gaala, 'Ibra' ju čeka u PSG-u

Image
Foto: AFP

Jedan od najboljih svjetskih napadača Zlatan Ibrahimović vjeruje kako Angel di Maria itekako može pomoći PSG-u da ostvari svoj veliki san i osvoji toliko željenu Ligu prvaka.

26.7.2015.
16:46
AFP
VOYO logo

Bivše napadačko krilo Real Madrida nije bio na letu zajedno sa svojim suigračima u Manchester Unitedu, koji su otputovali u San Francisco na pripreme. Trener PSG-a Laurent Blanc u SAD-u pozorno prati razvoj situacije oko di Marije, znajući kakvog igrača bi dobio.

I dok Blanc, bivši nogometaš i kapetan Francuske, želi što prije zaključiti di Mariju, Ibrahimović je još nestrpljiviji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ibra hvali di Mariju

"Ne znam je li stvar zaključena ali ako dođe do toga da zaigram uz di Mariju biti će to fantastično. Tip je osvojio sve, sjajan je igrač koji je uvijek u službi momčadi", kazao je švedski napadač i dodao:

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

"Donosi mir u momčad, kvalitetu, veliku kvalitetu i siguran sam da bi ovu momčad učinio još i boljom nego što je sada. Dobrodošao je u PSG i čekamo ga širokih ruku".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbunjeni Van Gaal

Širokih ruku prema di Mariji zasigurno više neće biti trener Manchester Uniteda Louis Van Gaal, koji je kazao kako mu nije jasno zašto se di Marija nije pojavio u avionu za pripreme u SAD-u.

“Uz njega u avionu nije bio niti Marcos Rojo koji ima problema s putovnicom. No, što se tiče di Marije, zaista ne znam zašto nije s nma aišao u SAD", objašnjava Louis Van Gaal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo