Mihajlović objavio spisak za Hrvatsku

Na spisku nema Dejana Stankovića

16.3.2013.
12:57
VOYO logo

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović saopštio je danas spisak igrača za utakmice protiv Hrvatske i Škotske u kvalifikacijama za prvenstvo sveta u Brazlu na kojem ipak, nema bivšeg kapitena Dejana Stankovića.

U ekipu se posle duže pauze vratio štoper Hamburga Slobodan Rajković, ponovo je pozvan Alen Stevanović iz Torina, a na spisku je i nedovoljno spremni napadač Partizana Marko Šćepović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Okupljanje fudbalera zakazano je za ponedeljak u 12.00h u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi, gde će Mihajlović do srede raditi sa igračima.

Na spisku se nalaze:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golmani: Željko Brkić, Vladimir Stojković, Branimir Aleksić.

Odbrana: Branislav Ivanović, Neven Subotić, Matija Nastasić, Aleksandar Kolarov, Antonio Rukavina, Milan Biševac, Nenad Tomović, Slobodan Rajković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sredina terena: Aleksandar Ignjovski, Ivan Radovanović, Ljubomir Fejsa, Radosav Petrović, Zdravko Kuzmanović, Luka Milivojević, Zoran Tošić, Filip Đuričić, Alen Stevanović, Dušan Tadić, Nenad Krstičić.

Napad: Filip Đorđević, Nikola Đurđić, Marko Šćepović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srbija u okviru kvalifikacija za Brazil u petak gostuje Hrvatskoj na Maksimiru, dok četiri dana kasnije u Novom Sadu dočekuje Škotsku.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo