MERSEYSIDE DERBI OKONČAN U DRAMI: / Mane u 4. minuti sudačke nadoknade donio pobjedu Liverpoolu

Image

Dramatično je bilo na Goodison Parku u 227. Merseyside derbiju.

19.12.2016.
23:04
VOYO logo

Sjajno je Mane pratio loptu koja se od vratnice odbila nakon Sturridgeovog udarca. Pogledao je napadač Liverpoola prema sucu, ali zaleđa nije bilo, Liverpool slavi pobjedu, ali i drugo mjesto na ljestvici. Neobično za Premier ligu, na travnjak Goodisona na kraju je bačeno i nekoliko baklji, pa su "redsi" gol proslavili u oblaku dima.

'Najkasniji' pogodak u liverpulskom derbiju

Bio je to "najkasniji" pogodak u derbiju ove dvije ekipe u Premier ligi. Kloppova momčad, za koju je Dejan Lovren odigrao svih 90 minuta, sad ima 37 bodova, preskočila je Manchester City (36) i sad zaostaje šest bodova za vodećim Chelseajem (43). Everton je ostao na devetom mjestu sa 23 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Everton zbog ozljede mijenjao vratara

Sudac je zbog čestih ozljeda igrača i oštrih startova utakmicu produljio za čak osam minuta. U sudaru s Leightonom Bainesom ozlijedio se vratar Evertona MaartenStekelenburg pa ga je u 64. minuti morao zamijeniti Robles koji je imao dosta posla.

Nakon "uspavanke" u prvom poluvremenu, Liverpool je u nastavku bio bolja momčad, stvorio više šansi, a onda poentirao pred sam kraj utakmice. Firmino je mogao u posljednjim trenucima udvostručiti prednost gostiju, ali je Seamus Colman loptu očistio s gol-crte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pokvario je Mane lijepi doseg Garetha Barryja koji je večerašnjom utakmicom postao drugi igrač po broju nastupa u Premier ligi. Sa 610 utakmica preskočio je Franka Lamparda, a ispred njega je ostao samo Ryan Giggs (632).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo