MEKSIKO PO 10. PUT: / Protiv Jamajke im nije trebao sudac

Image
Foto: AFP

U finalu CONCACAF Gold Cupa nije bilo iznenađenja, Meksiko je s 3:1 svladao Jamajku i po deseti put postao prvak zemalja Sjeverne i Srednje Amerike te Kariba.

27.7.2015.
8:56
AFP
VOYO logo

Meksiko se na sramotan način dovukao do finala, uz dva poklonjena jedanaesterca, u četvrtfinalu protiv Kostarike i polufinalu protiv Paname.

Guardado najbolji igrač turnira

No, protiv Jamajčana u Philadelphiji pred 70.000 gledatelja, momčad Miguela Herrere slavila je glatko. Andres Guardado, koji je proglašen najboljim igračem turnira, zabio je u 31. minuti. Bio je to njegov šesti pogodak na ovom Gold Cupu. JesusCorona je povisio vodstvo u 47., a nedostižnu prednost postavio OribePeralta u 61. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jamajčani su postigli počasni pogodak 11 minuta prije kraja, strijelac je bio DarrenMattocks, igrač koji je zabio i u polufinalnoj senzaciji protiv SAD-a, kad su Jamajčani s 2:1 izbacili domćina Gold Cupa.

Zadnji na Copa Americi

Zanimljivo, Meksiko i Jamajka su kao gosti sudjelovali na ovogodišnjoj Copa Americi i zauzeli dva posljednja mjesta. No, Copa se pokazala dobrom pripremom na Gold Cup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treće mjesto na turniru pripalo je Panami koja je nakon 1:1 pobijedila domaćina SAD na jedanaesterce. Amerikanac Clint Dempsey je sa sedam pogodaka najbolji strijelac natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo