MEDVJEDI NIŽU PORAZE I U BRLOGU: / Jastrebovi odnijeli bodove iz Zagreba

Image

U susretu 38. kola KHL lige hokejaši Medveščaka izgubili su u Ledenoj dvorani Doma sportova od Avangarda 1-4 (0-3, 1-0, 0-1) upisavši treći uzastopni domaći poraz.

1.12.2016.
21:54
VOYO logo

Nakon što su spojili dvije gostujuće pobjede, medvjedi' su sada nanizali tri uzastopna poraza u svom 'brlogu'.

Gosti su poveli već u 19. sekundi utakmice golom Jegora Martinova. U sedmoj minuti David Booth je povisio prednost "Jastrebova" iz Omska, a kada je isti igrač u 13. minuti zabio za 3-0 bilo je jasno kako će Medveščak teško do bodova. Tračak nade vratio je Terry Galiardi smanjivši u 38. minuti na 1-3, no sve dvojbe oko pitanja pobjednika razriješio je Mihail Junkov u 52. minuti postigavši pogodak za 4-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je ovo drugi međusobni susret ove dvije momčadi ove sezone i četvrto gostovanje Jastrebova u Zagrebu. Jedina pobjeda Medvjeda došla je upravo u Ledenoj dvorani, u njihovoj prvoj KHL sezoni, dok su još bod uzeli u Omsku. Svi ostali susreti otišli su na stranu momčadi Fjodora Kanarejkina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Medveščak se trenutačno nalazi na 11. mjestu Zapadne konferencije sa 44 boda, 12 manje od osmog mjesta, posljednjeg koje vodi u doigravanje. Avangard drži drugo mjesto na Istoku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Medveščaku sada slijede tri gostovanja - 6. prosinca igrat će protiv Jokerita, dva dana kasnije slijedi ogled u Rigi protiv Dinama, a 11. prosinca igrat će protiv Dinama iz Minska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo