MEDVEŠČAK STIGAO DO NOVE POBJEDE: / Ledena dvorana svjedočila rapsodiji Zagrepčana

Image

Hokejaši Medveščaka svladali su KAC iz Klagenfurta sa 5-1 (0-1, 2-0, 3-0) u utakmici 8. kola EBEL-a pred 4923 gledatelja u Ledenoj dvorani zagrebačkog Doma sportova.

6.10.2017.
21:14
VOYO logo

Gosti su prvi došli do pogotka u 10. minuti preko Rheaulta te vodstvo držali do 34. minute. Tada je tek pridošli Samson Mahbod svladao Davida Madlenera. Samo minutu i 45 sekundi poslije Mike Aviani je doveo Medveščak u vodstvo.

Početak treće trećine obilježila je dugačka stanka zbog oštećenja leda. Sanacija je potrajala tridesetak minuta, a nakon što je utakmica nastavljena Medveščak je dominirao i s još tri pogotka stigao do uvjerljive pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na 3-1 povisio je Tomaš Netik u 49. minuti. Za 4-1 u 51. minuti pogodio je Marko Pyhonen, a konačnih 5-1 postavio je Sašo Rajsar u 59. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Medveščak je po drugi puta ove sezone osvojio sva tri boda te se sa 11 bodova iz osam utakmica popeo na osmo mjesto ljestvice EBEL-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za dva dana, u nedjelju 8. listopada (17.45 sati), 'medvjedi' će u Ledenoj dvorani ugostiti Black Wings iz Linza, u drugoj od tri uzastopne domaće utakmice. Serija domaćinstava će završiti u utorak, 10. listopada (19.15 sati), kada će u Domu sportova gostovati momčad Villacha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo