MANDŽUKIĆEV I PJACIN SUIGRAČ OTKRIO: / 'Juventus je odbio ogromnu ponudu Barcelone za mene'

Image

Iako Barcelonin napadački trio MSN fantastično funkcionira malo je nedostajalo da im ovog ljeta pridruži još jedan ubojit nogometaš poput njih .

21.10.2016.
7:55
VOYO logo

Naime, Argentinac Paulo Dybala otkrio je u razgovoru za So Foot Club da su aktualni talijanski prvaci odbili ogromnu ponudu koju su dobili za njega.

"Juventus je odbio ponudu za mene (90 milijuna eura). Moram im zahvaliti što su pokazali koliko mi vjeruju. Teško je dobiti takve ponude. sretan sam što sam ostao. Igram u jednom od najboljih klubova na svijetu. Ako ikada odlučim otići to će biti na dobrobit kluba", rekao je Dybala. Potom je progovorio o ciljevima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želimo osvojiti Ligu prvaka, zašto ne bismo? Osvojiti naslov svjetskih prvaka s Argentinom bilo bi još bolje. Poludio bih od sreće kad bi se to dogodilo", kazao je Argentinac te je priznao kao smatra da je tajna uspjeha Juventusa to što u svojim redovima imaju iskusne igrače poput Buffona, Chiellinija i Bonuccija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dybala je ove sezone u sedam prvenstvenih utakmica dao tri gola, a nadodao je i dvije asistencije. Juventus u subotu gostuje na San Siru gdje ih očekuje susret s trećeplasiranim Milanom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo