MANDŽUKIĆ ODUŠEVLJEN MIOČIĆEVOM POBJEDOM: / 'Čestitam Stipi, ovako se bore Hrvati'

Image
Foto: Twitter
Image
Foto: Twitter

Pobjeda Stipe Miočića protiv Fabricija Werduma kojom je došao do svog prvog naslova u UFC-ovoj teškoj kategorij oduševila je cijeli svijet, ali i neke sportaše.

16.5.2016.
8:15
Twitter
VOYO logo

Među njima je i hrvatski nogometni reprezentativac Mario Mandžukić. Povodom te pobjede napadač Juventusa uputio je posebnu čestitku Miočiću.

"Čestitam Stipi, novom UFC prvaku teške kategorije. Ovako se Hrvati bore”, napisao je Mandžukić uz prigodnu fotografiju na kojoj poziraju dva športaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zahvalio se navijačima

Trideset i trogodišnji borac iz Clevelanda je, inače, u nedjelju ujutro po hrvatskom vremenu nakon samo dvije minute i 47 sekundi borbe u brazilskoj Curitiba Areni na UFC 198 eventu svladao dosadašnjeg prvaka Fabricija Werduma (20-6-1) pred 45.000 navijača. Ovo je Werdumov prvi poraz nakon pet godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Svjetski sam prvak”, uzviknuo je Miočić nakon borbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Uhvatio sam ga na krivoj nozi svojom desnicom i samo je pao. Navijači, znam da ste sad tužni, ali moram vam se zahvaliti jer vi stvarate ovaj sport. Fabricio je bio vrlo nezgodan. Moram priznati da je brži nego što sam mislio da će biti. Bio je raznovrstan u kavezu, bacao je svakakve udarce, ali uspio sam ga pogoditi”, poručio je između ostalog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo