MAMIĆ SE VRATIO U REALNOST: / Bilo je to najbolje moguće predavanje

Image
Foto: Pixsell, Marko Prpić

Nakon petarde na Allianz Areni dinamovci se moraju vratiti u domaću realnost, već u subotu su na nešto manje glamuroznom gostovanju, kod Intera u Zaprešiću (18 sati).

2.10.2015.
13:22
Pixsell, Marko Prpić
VOYO logo

"Čeka nas nastavak prvenstva, naša realnost i ono što je najbitnije, a to je osvajati bodove kako bismo opet bili tu gdje smo sada. Imaju jednog od najboljih trenera u ligi, skupili su puno bodova u zadnje vrijeme, odlično stoje i jako su dobro organizirana momčad koja nam može stvoriti probleme", rekao je Zoran Mamić o Interu pa nastavio:

"Henriquez ima kartone, Pjaca će vjerojatno dobiti zasluženi odmor, a bit će i promjena u sredini terena. Sigali i Pinto se dobro oporavljaju i Ivo je mogao čak već i sutra igrati, ali nismo htjeli riskirati. On će sigurno biti spreman nakon pauze, a mogu reći da će vrlo vjerojatno i Sigali biti među kandidatima za utakmice koje dolaze."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je doživio poraz nakon 307 dana, a Mamić nije previše tugovao.

Nije lijepo gubiti

"Već kada je serija prekinuta onda je mi je drago da je bilo protiv Bayerna. Bilo je to najbolje moguće predavanje. Mi vjerojatno nikada nećemo biti na takvom nivou, ali u skladu s našim mogućnostima trebamo stremiti 'jedan-dva' igri, brzim otvaranjima i ostalome što su oni doveli do savršenstva. Igraju jednostavno i s malo dodira, brzo se kreću, mijenjaju pozicije, stoperi im pucaju s naših 20 metara... Treba biti pametan i na svom nivou kopirati što je više moguće. Naravno da nije ugodno primiti četiri gola u 15-ak minuta; nismo na to naviknuti iako smo igrali protiv Bayerna. Velim, nije lijepo gubiti pa makar i od Bayerna."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mamić se osvrnuo i na ostale suparnike u skupini Lige prvaka odnosno pobjedu Olympiacosa u Londonu.

"Da ste me prije pitali rekao bih da je bolje da dobije Arsenal. S druge strane mi je drago je da je ovako završilo jer se stvarala slika je Olympiacos loš, a to nije istina jer se radi o sjajnoj ekipi i bit će nam jako teško. Ipak, idemo utakmicu po utakmicu i koncentrirani smo na Inter."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo