MAMIĆ SE VRATIO U MAKSIMIR: / 'Dinamo ne treba strepiti, Zdravko će i dalje savjetima pomagati klubu'

Image
Foto: Screenshot/Facebook

Zoran Mamić, bivši Dinamov trener, ukazao se u Maksimiru na utakmici 3. pretkola Lige prvaka protiv Dinama iz Tbilisija.

27.7.2016.
9:01
Screenshot/Facebook
VOYO logo

Sadašnji trener saudijskog Al Nassra bio je zadovoljan pobjedom "plavih", vjeruje da će 2:0 biti dovoljna zaliha za uzvrat.

Image
MAKSIMIR SLAVI: /

Dinamov dragulj u tri minute sredio Gruzijce i doveo Modre korak bliže eliti

Image
MAKSIMIR SLAVI: /

Dinamov dragulj u tri minute sredio Gruzijce i doveo Modre korak bliže eliti

'Publika je držala momčad, tako treba'

"Čestitke Dinamu, ovo je jako dobar rezutat. Veselim ne što je publika držala momčad 90 minuta, to je ono što joj treba", kazao je Zoran Mamić koji je čestitao i svom nasljedniku na Dinamovoj klupi Zlatku Kranjčaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što uopće pričati o Cici? Bio mi je trener, rezultati govore o njemu, a protiv Vardara je uvođenjem Benkovića jednim potezom okrenuo utakmicu. Čestitke i njemu", dodao je Mamić.

Bivši trener Dinama, koji je iznenađujuće na kraju prošle sezone odlučio otići u Saudijsku Arabiju, smatra da se Dinamo ne treba opterećivati plasmanom u Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Treba ići na pobjedu u Tbilisiju i zbog koeficijenta'

"Treba ići stepenicu po stepenicu. Slijedi prvenstvo, a onda uzvrat u kojemu treba ići po pobjedu, jer svaka je važna u borbi za koeficijent. Hrvatka je blizu toga da ima dva mjesta u Ligi prvaka", kazao je Mamić koji je naposljetku prokomentirao i iznenađujuću ostavku svog brata Zdravka na mjesto prvog dopredsjednika u HNS-u.

"Za neke je to iznenađenje, za neke ne. Znam što svakog dana proživljava, što radi i znam da će svojim savjetima i dalje pomoći Dinamu da ostane na svojoj razini. A možda bude i bolji. Dinamo ne treba strepiti", smatra mlađi brat Zoran o ulozi Zdravka Mamića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Svatko neka misli što hoće'

Za mnoge je Mamićevo povlađenje tek formalni potez, jer bivši Dinamov izvršni predsjednik i prvi dopredsjednik HNS-a i dalje ima ogromnu ulogu u hrvatskom nogometu.

"Svatko može misliti što hoće, a znamo kakvo je stvarno stanje stvari", zaključio je Zoran Mamić koji je s Al Nassrom na pripremama u Sv. Martinu na Muri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo