MAMIĆ NALETIO NA MINU: / Pripreme nisu mogle lošije početi

Image
Image

Dinamo je na pripremama u Španjolskoj krenuo porazom. Tek dan nakon što su stigli u La Mangu, poraženi su od norveškog Stromsgodseta (0-2).

26.1.2016.
19:40
VOYO logo

Flamur Kastrati i Øyvind Storflor bili su strijelci u 40. odnosno 54. minuti dvoboja. Samo za usporedbu, radi se o suparniku kojeg je Hajduk izbacio iz kvalifikacija za Europsku ligu. No, ovo su samo pripreme, pa tako možemo istaknuti da su dinamovcima 'noge bile teške', a da je trener Zoran Mamić koristio dvije različite momčadi. Po 45 minuta je dobilo 22 igrača, ali se prema ocjeni sa stranice hrvatskog prvaka nisu iskazali u realizaciji. Strømsgodset je tako nastavio seriju neporaženosti na 13. utakmicu.

"Nismo bili pravi; bili su čvršći, agresivniji i brži od nas jer smo mi bili dosta teški. Na sve te objektivne probleme koje smo, s obzirom na fazu priprema, djelomično i očekivali smo još i komplicirali tako da na kraju nije dobro izgledalo. U porazu treba tražiti pozitivne stvari, a to je da su danas pojedinci vidjeli kako ne može i kako nije dobro", kazao je Mamić i istaknuo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam baš sretan zbog ozljede Pivarića i mislim da je ova utakmica mogla proći i bez toga. Takve situacije se trebaju izbjegavati, posebno na prijateljskim utakmicama i nadam se da ni njegova ozljeda kao niti ona Matela neće biti ozbiljne."

Nakon ovog poraza, Dinamo će u Španjolskoj igrati još protiv poljskog Piast Gliwice (29.1.), moskovskog CSKA (30.1.), bugarskog Litexa (2.2.) i pred povratak u Zagreb ukrajinskog Šahtara (5.2.).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo