MAMIĆ NAKON GRADSKOG DERBIJA: / 'Neću vam reći dolazi li Leovac, nemam komentara'

Image
Foto: PIXSELL, Marko Prpic

Dinamo je u gradskom derbiju sa 2:0 svladao Zagreb, uz dva gola Armina Hodžića. Nakon pobjede u Kranjčevićevoj, odahnuo je trener maksimirske momčadi Zoran Mamić.

31.7.2015.
23:36
PIXSELL, Marko Prpic
VOYO logo

"Nismo Zagrebu dozvolili da razvije svoj pas igru i kombinatoriku. Stvorili smo mnogo prigoda oko kaznenog prostora domaćina, ali nisam svime zadovoljan, morali smo više situacija bolje razigrati" kazao je Zoran Mamić.

Hodžiću treba minutaža

Naravno, igrač utakmice bio je Armin Hodžić. "Iskoristio je svoju prigodu, njemu je potrebna minutaža. Vidjeli ste da je zadnjih 15-ak minuta bio prilično umoran, ali odigrao je odličnu utakmicu, zasluženo ponio epitet igrača utakmice. Rog? Bio je vrlo dobar, ali kao većina momčadi. To se od njega i očekuje. Brine me Junior Fernandes, treba mu kontinuitet, jedino tako može doći u pravu formu", dodao je trener Modrih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zagreb ima dva od mogućih 12 bodova

Nije htio komentirati potencijalno pojačanje, dolazak Marina Leovca. "Nemam komentara. Ako kažem da stiže nije dobro, ako kažem da ne stiže opet nije dobro. Ja znam stiže li on ili ne, ali za javnost nemam komentara" završio je Zoran Mamić.

Zagreb će žaliti za poništenim pogotkom, a učinak Pjesnika je mizeran, tek dva od 12 bodova. "Ovu utakmicu treba podijeliti na dva dijela. U prvom smo bili prilično slabi, u drugom mnogo bolji. No, Dinamo je kaznio naše pogreške. Imali smo svoje prigode, ali nismo uspjeli zabiti", kazao jerekao je Dražen Madunović..

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo