MALONOGOMETNI PELE RASTUŽIO SVIJET: / Najbolji igrač u povijesti doživio šok pa rekao zbogom

Image
Image

Čudesni brazilski malonogometaš Falcao (39) oppostio se od reprezentativnog dresa poslije šokantnog ispadanja u osmini finala Svjetskog prvenstva koje se igra u Kolumbijji.

22.9.2016.
12:01
VOYO logo

Malonogometni Pele zabio je tri gola svojim suparnicima, ali to nije bilo dovoljno. Utakmica je u regularnom dijelu završila 4:4, a Iran je prošao dalje nakon boljeg izvođenja šesteraca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši Irana shvatili su poslije lude proslave što znači njihova pobjeda. Cijela momčad je prišla malonogometnom Peleu kako bi se oprostila od njega. Zgrabili su ga i bacili u zrak kako bi proslavili karijeru koja je ostavila neizbrisiv trag u ovom sportu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sretan sam jer sam završio karijeru s hat-trickom, ali na žalost moji golovi na krjau ništa ne vrijede. Oni ništa ne znače osim poboljšanja mog rekorda. Sve što sam postigao na ovom turniru mijenjao bih za naslov prvaka", kazao je Falca, koji je na pet turnira zabio 48 golova u 34 utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Unatoč ovom rezultatu i dalje sam ponosan. Sada kada završavam karjieru znam da ću biti upamćen kao jedan od najvažnijih igrača u povijesti futsala. Dva puta sam bio svjetski prvak. Ponosan sam na to kako me navijači doživljavaju i na svoje uspjehe. To mi je najvažnije", poručio je Falcao za Fifinu službenu stranicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo