PROTIVNIK TEHNOLOGIJE

LUKA MODRIĆ JE JEDNOM REČENICOM UNIŠTIO FIFA-u: ‘Iskreno, ne sviđa mi se!’

FIFA je možda na kraju i požalila što je za igrača utakmice izabrala Luku Modrića, nakon Realove pobjede protiv meksičke Americe.

REAL U FINALU: Modrić igrač utakmice, Benzema načeo, Ronaldo dokrajčio Meksikance

Naime, na Svjetskom klupskom prvenstvu, FIFA je po prvi put na najvišoj razini odlučila primijeniti VAR tehnologiju (Video Assistant Referee), ali čini se da ta novotarija, koji mnogi priželjkuju u svijetu nogometa, nije impresionirala Luku Modrića.

‘Stvara se zabuna’

“To je nešto novo. Iskreno, ne sviđa mi se. Stvara puno zabune”, kazao je Modrić nakon utakmice u Yokohami i začudivši prisutne.

“Imali smo neki dan sastanak sa sucima, nisam baš ni slušao, ne očekujem da se će ta tehnologija uvesti”, dodao je Realov veznjak.

Pomoć tehnologije koristio je i sudac na Realovoj utakmici. Ronaldov gol bio je “sumnjiv” zbog mogućeg zaleđa, ali ga je naknadno priznao.

“Zadovoljni smo rezultatom, ali počeli smo igrati tek u 25. minuti. Međutim, to je normalno zbog dugačkog puta. Na kraju smo zasluženo pobijedili i prošli u finale”, rekao je Luka Modrić o utakmici u kojoj je njegov suigrač Cristiano Ronaldo zabio 500. gol u karijeri za klub.

APSOLUTNO FANTASTIČNO: Ronaldo je upravo zabio 500. gol u klupskoj karijeri

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr