LUIS ENRIQUE NA NJEGA VIŠE NE RAČUNA: / Halilović ostao bez Barceloninog dresa!

Image
Foto: Pixsell, Ivo Čagalj

Barcelona je objavila brojeve dresova igrača za sezonu 2015/2016, a među njima nema Alena Halilovića!

5.8.2015.
12:30
Pixsell, Ivo Čagalj
VOYO logo

Time su potvrđene glasine da trener Luis Enrique ne računa na 19-godišnjeg hrvatskog reprezentativca. Halilović je prošlu sezonu odigrao za drugu Barceloninu momčad natječući se u Segundi, drugoj španjolskoj ligi. Nakon što je Barcelona II ispala u treću ligu, sad će morati na posudbu. Barcelona ipak neće prodati hrvatskog reprezentativca, što bi mogla biti dobra vijest, jer to znači da se Halilovića ne želi definitivno odreći.

Ne ide u West Ham, nego na posudbu u španjolski klub

Najviše se spominjo odlazak u engleski West Ham, ali od igranja za Slavena Bilića neće biti ništa. Klub je odlučio da će Halilović sljedeću sezonu provesti na posudbi u nekom od španjolskih prvoligaša. Tako je odlučeno na sastanku Halilovićevog menadžera Zorana Stojadinovića i klupskih direktora Roberta Fernandeza i Raula Sanllehija, navodi katalonski list Mundo Deportivo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši Dinamov veznjak nije se uspio nametnuti na pripremama u SAD-u gdje je igrao protiv LA Galaxyja, Manchester Untieda i Chelseaja, protiv kojeg je promašio i jedanaesterac, bezuspješno pokušavajući izvesti 'panenku'. Halilović je igrao i protiv Fiorentine u Italiji, no u jakoj konkurenciji veznog reda europskog prvaka, nije se uspio izboriti za Barcin dres.

Image
ALENE, NEĆEŠ TAKO DO DRESA: /

Halilović promašio penal, Chelsea bolji od Barcelone

Image
ALENE, NEĆEŠ TAKO DO DRESA: /

Halilović promašio penal, Chelsea bolji od Barcelone

Dani Alves uzeo Xavijevu 'šesticu'

'Četvorka' je u katalonskom klubi i dalje rezervirana za Ivana Rakitića. U odnosu na prošlu sezonu, četiri su promjene. Dani Alves je uzeo Xavijevu 'šesticu', Douglas broj 2, a Munir 16, a Sandro 17.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, predstavljeni su i dresovi Arde Turana i Aleixa Vidala, ali s "praznom" poleđinom. Oni su ovog ljeta došli u Barcleonu, ali će pravo nastupa imati tek u siječnju. Do tada će, valjda, izabrati neki broj...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo