LUDNICA U MILANU: / Chelsea stigao po Hrvata, oduševljeni navijači Intera dočekali novog Neymara

Image
Foto: AFP/Screenshot

Da bi Vatreni mogao uskoro napustiti Inter da se naslutiti po pojačanjima koje je klub danas potvrdio

26.8.2016.
17:21
AFP/Screenshot
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović cijelog ljeta predmet je interesa brojnih velikana. Među njima mediji su najviše spominjali Juventus, Romu, ali i Arsenal te Liverpool. Posljednji od klubova koji su pokazali interes za njega je Chelsea.

Kako piše Mediaset Premium predstavnici Chelseaja već se nalaze u Milanu kako bi pregovarali oko njegova transfera. Prijelazni rok završava u srijedu u ponoć i do tada posao mora biti završen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na tržištu

“Na Marcela se mora gledati kao na igrača koji je na tržištu, dakle i na prodaju. Za detalje ćete se ipak morati obratiti klubu. On je sjajan igrač i sjajan profesionalac čije je ponašanje u ovom trenutku ispravno. Takvo je prema Interu, a takvo bi bilo i prema bilo kojem drugom klubu. Vidjet ćemo što donose nadolazeći dani, u ovom trenutku nemam što za dodati”, kazao je njegov menadžer Miroslav Bičanić.

Da bi Brozović mogao uskoro napustiti Inter da se naslutiti po pojačanjima koje je klub danas potvrdio. Naime, momčadi Franka de Boera pridružili su se Brazilac Gabigol, poznat kao 'novi Neymar' te portugalski veznjak Joao Mario.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo