LUDNICA U MADRIDU: / Novi hat-trick Ronalda, pogledajte kako se Bebek osramotio

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Nogometaši madridskog Reala uvjerljivom su pobjedom startali u novu sezonu Lige prvaka.

15.9.2015.
22:35
AFP
VOYO logo

REAL MADRID - ŠAHTAR 4:0

REAL MADRID: Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kroos, Modrić - Isco, Bale, Ronaldo - Benzema

ŠAHTAR: Pjatov - Srna, Kučer, Rakickij, Azevedo - Fred, Stepanenko - Marlos, Teixeira, Taison - Gladkij

Tekst se nastavlja ispod oglasa

STRIJELCI: 1:0 Benzema (30), 2:0 Ronaldo (55 - 11m), 3:0 Ronaldo (63 - 11m), 4:0 Ronaldo (81)

Junak je na stadionu Santiago Bernabeu još jednom bio Cristiano Ronaldo koji je postigao tri pogotka, od čega dva s bijele točke. Prvi gol, međutim, ne bi zabio bez pomoći hrvatskih sudaca, Ivana Bebeka i njegovih pomoćnika, koji su napravili veliki pogrešku i teško oštetili našeg Darija Srnu i njegov Šahtar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To, ipak, ne umanjuje zasluženost pobjede Reala koji je od samog početka utakmice dominirao i stvarao prilike. Karim Benzema u 14. minuti nije iskoristio veliku šansu, promašivši iskosa prazan gol, no iskupio se u 30. minuti zahvaljujući 'biseru' gostujućeg golmana Andrija Pjatova koji je ispustio loptu i dopustio Francuzu da gurne loptu u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na samom početku drugog poluvremena Šahtarova kola nezaustavljivo su krenula nizbrdo. U 50. minuti je Bebek pokazao drugi žuti karton Stepanenku, a pet minuta kasnije Ronaldo je zabio za 2:0 iz poklonjenog jedanaesterca. Portugalac je netom prije toga napucao Srnu u kaznenom prostoru, a lopta je pogodila kapetana hrvatske reprezentacije u leđa. No, nakon Ronaldova pritiska Bebek je pokazao na bijelu točku i pokazo Srni žuti karton, nepravedno ga optuživši da je igrao rukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osam minuta kasnije Ronaldo je ponovno bio precizan s bijele točke. Opet je Bebek sudio igranje rukom, ali ovaj put je bio u pravu - krivac je bio Kučer. Konačnih je 4:0 Portugalac postavio u 81. minuti. Pjatov je odbio loptu nakon udarca Marcela, ali natrčao je Ronaldo i zabio svoj osmi gol u četiri dana. Podsjetimo, u subotu je postigao pet pogodaka u Realovoj pobjedi protiv Espanyola (6:0).

Image
PET LAKIH KOMADA: /

Modrić je asistencijom prekinuo Ronaldovu krizu, a onda je krenuo šou...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Real je cijelu utakmicu odigrao Luka Modrić, dok je Mateo Kovačić ušao u 31. minuti umjesto ozlijeđenog Garetha Balea. Obojica su odigrala vrlo dobru utakmicu. Na drugoj je strani svih 90 minuta odradio Srna, dok Eduardo nije ulazio u igru.

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo