LJUBAV JE OBOSTRANA: / Badelj otkrio koji klub mu je prvi izbor, ali ima jedan problem

Image
Image

Hrvatski reprezentativac Milan Badelj u više se navrata dovodio u kontekst odlaska iz Fiorentine u redove posrnulog talijanskog velikana Milana.

8.11.2016.
18:27
VOYO logo

Njegov menadžer Dejan Joksimović potvrdio je u razgovoru za MilanNews.it da je upravo prelazak u taj klub velika želja Vatrenog.

Image
SAD VRIJEDI TROSTRUKO: /

Fiorentina napokon objavila cijenu za Milana Badelja

"Milan je naš prvi izbor. Međutim dolaskom novih vlasnika ne znamo hoće li Badelj biti njihov prvi izbor. U slučaju da to ne bude tražit ćemo neki drugi klub", rekao je Joksimović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekadašnji veznjak Dinama stigao je u Firenzu 2014. godine iz HSV-a za četiri milijuna eura. Potpisao je ugovor do 2018. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sigurno je da će po isteku ugovor napustiti Fiorentinu, iako je sve moguće pa ga klub i ranije odluči prodati. Nikada za njega nije bila istaknuta neka cijena, ali s obzirom da mu ugovor istječe za godinu i pol rekao bih da je ona maksimalno 15 milijuna eura, možda i nešto manje", smatra Joksimović.

Badelj je u Fiorentinu, inače, došao u vrijeme kad je na klupi bio Vicenzo Monetella, aktualni trener Milana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U odličnim su odnosima i upravo je činjenica da je Montella na klupi Milana jedan od glavnih razloga zbog kojih bi Badelj želio tamo otići", završio je Joksimović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo