SULUDO GOSTOVANJE U LIGA PRVAKA : / Nogometaši moraju letjeti 11 sati!

Image
Foto: Screenshot

Skupina C Lige prvaka spojila je dvije momčadi sa zapada Europe (Benfica, Atletico) sa momčadi koja se nalazi usred Azije (Astana).

28.8.2015.
10:04
Screenshot
VOYO logo

Odluka da Kazahstanci od 2002. godine igraju natjecanja pod okriljem UEFA-e sada bi mogla se pokazati kao poprilično lošom. I dok se za vrijeme akcija reprezentacije zbog dovoljno vremena se reprezentacije ne žale na daleko putovanje, Atletico i Benfica imaju definitivno mnogo toga za prigovoriti Platiniju i društvu.

Astana je ostvarila povijesan rezultat, plasirala se u Ligu prvaka, a što znači da njih, a i njihove suparnike očekuju daleka gostovanja. I dok je Istanbul (Galatasaray) negdje na pola puta, putovanje od Lisabona i Madrida do Kazahstana djeluje kao ludost. Naime, momčadi će u zraku morati provesti više od 11 sati, a putnike čeka solidan jet lag, između dvije zemlje je pet sati razlike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nevjerojatno zvuči, ali prije bi Portugalci i Španjolci stigli do zapadne obale SAD-a nego do glavnog grada Kazahstana. Bit će to ogroman problem za klubove, pogotovo jer se Liga prvaka igra tijekom tjedna, a već vikendi su rezervirani za domaća prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukoliko netko poželi automobilom otići na gostovanje, čeka ga put od četiri dana. Treba voziti nekih 80-ak sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sretan put!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo