LEGENDA YU NOGOMETA OTVORILA DUŠU: / 'Znam koliko je Mamiću teško, bio sam u istoj situaciji'

Image

Legenda jugoslavenskog nogometa Dragan Džajić prije desetak godina završio je u pritvoru pod optužbama za nezakonitosti u Crvenoj zvezdi.

30.10.2017.
20:07
VOYO logo

Bio je to najteži period u životu legendarnog nogometaša. Prisjećaju se u razgovoru za Sportske novosti tog vremena kazao je da jako dobro zna tko ga je želio zatvoru.

"Nego što drugo nego da je bio politički progon. Vijećalo se dobivaju li ili gube izbore ako me uhapse. Znam i puno dublje od toga, ali vjerujte, dosta su mi bile tri godine pakla...", kazao je Džajić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Proveo je pet mjeseci u pritvoru, a nakon suđenja abolirao ga je tadašnji predsjednik Srbije Tomislav Nikolić.

"Vjerojatno bi me još razvlačili po sudovima, ali kako nije bilo nijednog iskaza i dokaza protiv mene, politika je završila sve kako je i započela", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

13.09.2017., Zagreb - Na stadionu Maksimir javnosti se obratio savjetnik GNK Dinama Zdravko Mamic. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Džajić je otkrio i da se čuje s nekolicinom hrvatskih nogometaša te je dao podršku Zdravku Mamiću.

"Čuo sam se Belinom kad se razbolio, Zambata me zovne, Prosinečki mi se javi kad je u Beogradu, bio je jednom i Šuker. Vidio sam i Mamića. Pratim što se događa oko njega, znam kroz što prolazi i baš mi je žao. Mislim da je napravio puno za Dinamo. Razumijem koliko mu je teško, osjetio sam na svojoj koži kako je naći se u takvoj situaciji", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo