LEGENDA ROME IZVRIJEĐALA MADŽUKIĆA: / O ovome bruji cijela Italija

Image
25.1.2016.
8:38
VOYO logo

Naime, nakon jednog duela, veznjak se, prenose talijanski mediji, uključujući i tamošnji Eurosport, okrenuo prema napadaču i navodno mu viknuo mu "začepi, glupi cigane".

Spaletti podržao De Rossija

Trener Rome LucianoSpaletti nakon utakmice nije opovrgnuo da je igrač to rekao, nego je dodao da je Mandžukić vrijeđao njegove igrače tijekom utakmice te da je De Rossijeva jedina pogreška što usta nije prekrio rukom, tehnika kojom se služe mnogi igrači i treneri kako se njihove riječi ne bi mogle iščitati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"De Rossi nije stavio ruku na usta, ali ću mu reći da to uradi drugi put. U takvim trenucima svašta se može izreći, ali Mandžukić je tijekom utakmice razljutio sve Romine igrače", rekao je Spaletti, a ovaj verbalni ispad prokomentirao je i Juventusov trener MassimilianoAllegri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam što je De Rossi rekao Mandžukiću i obratno, ali igrači redovito izmjenjuju riječi tijekom utakmica", poručio je Allegri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski je napadač protiv Rome, inače, odigrao cijeli susret. Juventus je sada drugi s dva boda manje od Napolija, doke je Roma peta s deset bodova manje od Juventusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo