KUD VIŠE? / Usain Bolt otkrio je zbog čega mu je najviše žao u karijeri

Image

"Sad mi je žao što sport nisam shvaćao ozbiljnije u mlađim godinama, mogao sam napraviti puno više u karijeri", kazao je najbolji atletičar današnjice Usain Bolt.

2.12.2016.
18:50
VOYO logo

Bolt je to izjavio u Monte Carlu uoči IAAF izbora za najboljega atletičara svijeta, u kojem je Bolt favorit za ukupno šesti trofej jer je na Olimpijskim igrama u Riju osvojio tri zlatne medalje, kao i na Igrama u Pekingu i Londonu. No, jamajčanski sprinter je već odlučio da neće sudjelovati na OI u Tokiju za četiri godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oprašta se 2017. godine

"Trebao sam biti ozbiljniji kada sam počinjao karijeru, više sam se oslanjao na svoj talent, a ne na trening. Možda bi u tom slučaju nastupio i na svojim četvrtim Olimpijskim igrama. Ovako, gledat ćete me još samo jednu godinu", kazala je jamajčanska superzvijezda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bolt je za 2017. godinu planirao oproštaj - trčat će samo 100 metara na svojim najomiljenijim mitinzima. Pravi oproštaj mogao bi imati na Svjetskom prvenstvu u Londonu, gdje će nastojati osvojiti još koji naslov svjetskog prvaka, a zasad ih ima 11.

Odradio trening s francuskim niželigašem

Bolt je na Azurnoj obali još jednom pokazao koliki je zaljubljenik u nogomet. Odradio je trening s niželigaškom momčadi St. Jean Beaulieu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo