KRALJEVSKI KLUB DRAŽI MU OD KATALONACA: / Kako je Čačić razveselio Real i rastužio Barçu

Image
Foto: Daniel Kasap/PIXSELL
Image
Foto: Daniel Kasap/PIXSELL

Iako prvi El Clasico treba čekati još tri tjedna španjolski mediji već su puni najava skorašnjeg ogleda Real Madrida i Barcelone koji se na Santiago Bernabeu igra 21. sljedećeg mjeseca.

27.10.2015.
9:33
Daniel Kasap/PIXSELL
VOYO logo

Ovaj puta isti je najavljen kroz podatke o hrvatskim nogometašima tih dviju momčadi, Luke Modrića i Matea Kovačića sa strane domaćina utakmice i Ivana Rakitića iz Barceloninih redova.

Hrvatska nogometna reprezentacija igrat će u Krasnodaru prijateljsku utakmicu protiv Rusije, domaćina Svjetskog prvenstva 2018., a datum odigravanja zakazan je za četiri dana prije najveće utakmice španjolskog nogometa. Ono na što Marca, tiražni sportski dnevnik koji svakodnevno prati zbivanja u Realu, stavlja naglasak jest podatak da će madridska momčad za taj ogled imati (barem) jednog manje umornog Hrvata u svojim redovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ČAČIĆ OBJAVIO POPIS: /

Modrić izostavljen, jedno novo lice među Vatrenima

Modriću pošteda, Kova u U-21, Raketa igra

Luka Modrić pošteđen je odlaska u Rusiju, a Mateo Kovačić, koji dolazi na okupljanje izabrane vrste, stavljen na raspolaganje Nenadu Gračanu, izborniku hrvatske U21 reprezentacije kojoj predstoji kvalifikacijski ogled sa Španjolskom za odlazak na Euro. Ivan Rakitić, pak, trebao bi nastupiti u Krasnodaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marca piše da je trener Realove momčadi Rafael “Benitez jučer primio sjajne vijesti pred derbi-utakmicu. Hrvatska je dopustila svojoj zvijezdi da propusti okupljanje reprezentacije, pa se ‘mozak’ Realove momčadi može odmoriti u Madridu i pripremiti za Barcelonu. Važnije od svega neće biti izložen mogućnosti dobivanja ozljede.”

Luka se ozlijedio protiv Bugara

Modrić je, podsjetimo, sa posljednjeg okupljanja reprezentacije u Madrid stigao s ozljedom zadobivenom u eurokvalifikacijama protiv Bugarske, zbog čega je propustio nastupiti na Malti. Nije ga bilo niti u Realovom sastavu u ogledu protiv Levantea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolski list dodaje da vijest o Modrićevom propuštanju utakmice protiv Rusije sigurno neće veseliti Barceloninog trenera Luisa Enriquea, jer je njegov Ivan Rakitić u suprotnoj poziciji.

Barcelonin igrač trebao bi u Krasnodaru vezati hrvatske redove što znači i umorniji ući u prvi El Clasico sezone, pa bi izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Ante Čačić na ovaj način, barem gledano kroz nastupe Hrvata u najvećoj španjolskoj utakmici dosadašnjeg dijela sezone, mogao pomoći Realu. I zato je sigurno danas lice koje će s većom radošću biti viđeno u Madridu nego u Barceloni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo