KRAJAN OBJAVIO POPIS ZA KANADU: / Hrvatska u najjačem sastavu, vraća se i Ćorić

Image
Image

Nekoliko minuta nakon što je Marin Čilić izborio polufinale Australian Opena stigla je vijest koja će dodatno obradovati hrvatske navijače.

23.1.2018.
14:08
VOYO logo

Izbornik hrvatske reprezentacije Željko Krajan prijavio je sastav za predstojeći susret prvog kola Svjetske skupine Davis Cupa između Hrvatske i Kanade, koji će se od 2. do 4. veljače održati u dvorani Gradski vrt u Osijeku.

Image
FANTASTIČNI ČILIĆ UŠAO U POLUFINALE AUSTRALIAN OPENA! /

Nadal mu predao meč nakon velike borbe

Povratak Ćorića

Na tom su popisu Marin Čilić (6. na pojedinačnoj ATP listi), Borna Ćorić (46.), Viktor Galović (179.), Ivan Dodig (7. na rang listi igrača u paru) i Franko Škugor (41. u paru). Ovo je po prvi put da će Ćorić zaigrati za reprezentaciju nakon svađe s Krajanom do koje je došlo nakon što ga izbornik nije uvrstio za finale Argentinom un listopadu 2016.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema novim pravilima, sada je moguće nominirati petoricu igrača umjesto četvorice, kao što je bio slučaj ranije. Kanadski izbornik Frank Dancevic, kojem će ovo biti prvo vođenje reprezentacije, također će tijekom utorka prijaviti momčad.

Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

25.11.2016., Arena Zagreb, Zagreb - Finale Davis kupa, Hrvatska - Argentina, Marin Cilic - Federico Delbonis. Zeljko Krajan, Marin Cilic. Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Igrat će se na zemljanoj podlozi, koja je već postavljena i spremna za prve treninge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo