KOVAČIĆU JE OVO TREBALO: / Modrić poslao snažnu poruku suigraču i pokazao koliko ga cijeni

Image
Foto: AFP, JAVIER SORIANO
Image
Foto: AFP, JAVIER SORIANO

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić još uvijek se oporavlja od ozljede koljena.

27.10.2016.
18:02
AFP, JAVIER SORIANO
VOYO logo

Za to vrijeme pronašao je vremena kako bi dao intervju za španjolsku radijsku postaju Onda Cero gdje je dosta vremena posvetio suigraču Mateu Kovačiću.

Image
ZINEDINE ZIDANE MU NAPOKON VJERUJE: /

Vatreni otkrio tajnu odlične forme

Kao što je poznato dolaskom Zinedinea Zidanea sredinom prošle sezone veznjak je igrao u dosta smanjenoj minutaži, no u novoj je zadobio povjerenje Francuza te sada redovito nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kovačić igra jako dobro. Znao sam koliko je talentiran, a to je sada počeo pokazivati iz utakmice u utakmicu. Mora nastaviti ovako", poručio je Modrić te je nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prošlog ljeta dok smo bili nam pripremama u Kini rekao sam predsjedniku Florentinu Perezu da ga moramo dovesti. Sada kada sve više igra sve je zadovoljniji zbog njegova dolaska. Još je mlad i ima dosta prostora za napredak. Bitno je da nastavi našorno raditi i slušati pa će sigurno uspjeti u Real Madridu", rekao je Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije desetak dana madridska Marca posvetila je dosta prostora Kovačiću, kojeg su prozvali Modrićevim prirodnim nasljednikom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo bi nalik klišeu usporediti Luku Modrića i Matea Kovačića temeljem sličnih pozicija na terenu i nacionalnosti, ali mnogo rada odvija se iza scena koji oblikuju bivše Interovo čudo u prirodnog nasljednika 31-godišnjaka”, napisao je autor članka 'Stvarajući novog Modrića.. Više o tome možete pročitati OVDJE.

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo