ZUBAC TOTALNO RAZVALIO: / Hrvat u dresu Lakersa odigrao je najbolju utakmicu karijere!

Image
Foto: Screenshot

Pet je utakmica odigrano u noći na srijedu u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta, a iz njih svakako treba izdvojiti najbolju utakmicu kratke NBA karijere hrvatskog centra Los Angeles Lakersa.

18.1.2017.
8:30
Screenshot
VOYO logo

Njegov prvi double-double među košarkaškom elitom stigao je u domaćem porazu protiv Denver Nuggetsa, a bilo je 121-127. Zubac je dobio rekordno puno vremena da pokaže što zna (26 minuta), a pokazao je rekordna ostvarenja u rubrici koševi (11), skokovi (13) i blokade (3). Imao je i najviše dosad pokušaja ubačaja (11) i ubačaja (5) u petom uzastopnom porazu Lakersa koji su na omjeru pobjeda i poraza 15-31 i pretposljednjem mjestu Zapadne konferencije lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odličan je u pobjedi Denvera bio srpski košarkaš Nikola Jokić koji je na prethodni susret s rekordnih 30 koševa naslonio ovaj u kojem je ubacio 29 i imao 15 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S porazima su nastavili i Brooklyn Netsi, čiji omjer 8-33 kazuje da su najslabija momčad cijele lige, a niz od jedanaest utakmica bez pobjede i da su u strahovito lošoj formi. Na gostovanju kod njih do pobjede 119-109 su stigli Toronto Raptorsi uz odlične predstave DeMara DeRozana (36 poena, jedanaest skokova, šest asistencija) i Coryja Josepha (33). U redovima poražene momčadi dvadesetak minuta sakupio je Bojan Bogdanović što mu je bilo dovoljno za 11 ubačenih koševa (3-7 iz igre) i tri skoka.

Spomenimo i slavlje San Antonio Spursa (Kawhi Leonard 34 poena, sedam skokova) protiv Minnesota Timberwolvesa (Karl-Anthony Towns 27 poena, 16 skokova), te novu odličnu partiju Jamesa Hardena u porazu Houston Rocketsa. Treća momčad Zapada poražena je na gostovanju u Miamiju gdje je domaći Heat slavio 109-102 uz 21 koš i po osam skokova i asistencija Gorana Dragića. Harden je u porazu stigao do trinaestog triple-double učinka i to s 40 koševa, 12 skokova i 10 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NBA liga, rezultati:

Brooklyn Nets - Toronto Raptors 109-119

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miami Heat - Houston Rockets 109-103

Chicago Bulls - Dallas Mavericks 98-99

Tekst se nastavlja ispod oglasa

San Antonio Spurs - Minnesota Timberwolves 122-114

LA Lakers - Denver Nuggets 121-127

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo