ZABIO NEMOGUĆE: / Čitava Amerika bruji o nevjerojatnom potezu zvijezde Indiana Pacersa

Image
Foto: Screenshot: You Tube
Image
Foto: Screenshot: You Tube

U prve dvije utakmice je briljirao, ali sinoć po hrvatskom vremenu Bojan Bogdanović u srazu svojih Netsa s Indianom nije se baš iskazao.

29.10.2016.
11:37
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Doduše, Brooklyn Netsi ostvarili su svoju prvu pobjedu ove sezone u NBA ligi. Sastav iz najvećeg kvarta u New Yorku na svom parketu bio je bolji od Indiana Pacerse rezultatom 103-94. Bojan Bogdanović zabio je samo četiri koša u ovoj utakmici. Ključni trenutak susreta dogodio se pred kraj treće četvrtine kad su Netsi nadoknadili zaostatak od 10 koševa.

NIŠTA BEZ HRVATA: Predsjednik SAD-a prognozirao prvake NBA i NFL lige

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lopez oduševio, Kilpatrick potegnuo kad je trebalo

Brooke Lopez bio je najbolji košarkaš Netsa u ovom srazu sa 25 koševa, Jeremy Lin dodao je 21 pogodak, devet asistencija i devet skokova, ali je Sean Kilpatrick dominirao u zadnjoj četvrtini. Kilpatrick je zabio 10 od ukupno 18 koševa u posljednjoj dionici susreta i pogurao svoju momčad do slavlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

George vodio svoju momčad

Kod Indiane najbolji strijelac bio je sjajni branič Paul George koji je zabio 22 koša, dok je Thaddeus Young ubacio 19.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac Mario Hezonja odigrao je solidnu utakmicu sinoć u kojoj su njegovi Orlando Magic poraženi sa 82-108 od Detroit Pistonsa. Hezonja je zabio 13 koševa u 24:22 minute koliko je proveo na terenu, a tome je dodao jednu asistenciju i dva skoka. Drugi Hrvat u momčadi Magica Damjan Rudež nije igrao u ovoj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Orlando u drugoj četvrtini bez koša

Orlando, kojem je ovo drugi poraz u drugoj utakmici na početku sezone, u drugoj četvrtini nije pet minuta zabio koša i nadigran je sa 20-2. U jednom trenutku prvog poluvremena, Magic je gubio sa 23 koša, a u drugom poluvremenu imao je zaostatak od čak 35 koševa. Sve u svemu, bila je to noć za zaborav za sastav s Floride.

Najbolji strijelac Orlanda bio je Aaron Gordon sa 17 koševa, a Elfrid Payton je dodao 15. Pistonse je predvodio Tobias Harris sa 18 pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sunsi izgubili nakon produžetka

Phoenix Suns Dragana Bendera sinoć su izgubili nakon produžetka od Oklahoma City Thundera. Thunder je slavio sa 113-110, a zvijezda večeri bio je Russell Westbrook koji je zabio 51 koš uz 13 skokova i 10 asistencija. To je prvi triple double s 50 koševa od sezone 1974./75. kada je to uspjelo Kareem Abdul-Jabbaru. U zadnje dvije sezone u NBA nema igrača koji ima više triple doubleova od Westbrooka. Prošle sezone ih je sakupio 18, a u cijeloj karijeri ih ima 38.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Victor Oladipo je dodao 21 koš za Thunder.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Sunsa je najbolji bio TJ Warren koji je zabio 30 koševa uz devet skokova. Bender je odigrao 7:16 minuta bez učinka.

Cavsi do pobjede 44 sekundi prije kraja utakmice

Branitelji naslova prvaka NBA Cleveland Cavaliers su zahvaljujući Kyrie Irvingu, koji je zabio tricu 44 sekunde prije kraja, ostvarili i drugu pobjedu te sa 94-91 svladali Toronto Raptorse. Irving je zabio tricu za pobjedu 44 sekunde prije kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji igrač Clevelanda LeBron James i Irving su zajedno zabili 47 koševa u reprizi prošlosezonskog finala Istočne konferencije. Irving je bio najučinkovitiji kod Cavaliersa sa 26 koševa, dok je James utakmicu završio sa 21 pogotkom, osam skokova i sedam asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

DeRozan ponovno najbolji kod Raptorsa

DeMar DeRozan predvodio je Toronto sa 32 koša i sedam skokova, a Kyle Lowry je ubacio 17 koševa uz četiri asistencije.

Prošlosezonski finalisti i rekorderi sa 73 pobjeda u regularnom dijelu sezone Golden State Warriors su upisali prvu pobjedu opve sezone. U New Orleansu su sa 122-114 pobijedili Pelicanse, a Kevin Durant je zabio 30 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klay Thompson je dodao 28 koševa za Golden State, a Pelicans su upisali drugi poraz na početku sezone unatoč još jednoj sjajnoj predstavi Anthony Davisa koji je utakmicu završio sa 45 koševa i 17 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo