ZA SVAKU OSUDU: / Sramotni skandal na Eurobasketu u režiji srpskih navijača

Image
Foto: AFP

Srpska košarkaška reprezentacija ostvarila je pobjedu i u svojoj četvrtoj utakmici na Eurobasketu. Izabranici Aleksandra Saše Đorđevića su u Mercedes Benz Areni u Berlinu svladali Tursku 91:72.

9.9.2015.
20:05
AFP
VOYO logo

Naime, Neki od navijača koji podržavaju srpsku reprezentaciju ušli su u majicama s likom ratnog zločinca Ratka Mladića u vojnoj uniformi uz poruku "Oslobodite Mladića, srpskog heroja".

Image
BIVŠI CIBOS JUNAK MAKEDONIJE: /

Srbija rasplakala Berlin

Image
BIVŠI CIBOS JUNAK MAKEDONIJE: /

Srbija rasplakala Berlin

Srpski Telegraf je prenio sramotno ponašanje vjerojatno domaćih Srba iz Njemačke uz naslov: "Nije moglo bez Ratka Mladića i na Eurobasketu":

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

"Trojica navijača s upadljivim majicama na tribinama dvorane u Berlinu tokom meča Srbije i Turske", piše srpski Telegraf s priloženim fotografijama navijača na utakmici Srbije i Turske.

Sramotna poruka

No, nije ostalo samo na tome. Srpski navijači podigli su i loše napravljenu poruku "Svaki Turčin zna..." aludirajući na silovanja i ubijanja koja su Srbi radili tijekom rat u Bosni i na Kosovu nad nesrpskim stanovništvom, a tu fotografiju je objavio srpski portal Kurir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Degutantna poruka za svaku je osudu, a što se tiče njihovog ratnog "heroja" Mladića, svakom pametnom valjda je dosta to što je čovjek optužen za genocid i brojne druge zločine nad Bošnjacima, bosanskim Hrvatima i drugim nesrpskim civilima u Bosni i Hercegovini u od razdoblju svibnja 1992. do kraja 1995. godine. Zbog toga mu i sude u Haagu.

Sjajna Teodosićeva predstava pala u drugi plan

Što se tiče same utakmice, vrijedi istaknuti kako je prvo ime susreta bio sjajni srpski play Miloš Teodosić koji je ostvario učinak od 17 koševa i 13 asistencija, od toga deset dodavanja je ostvario u prvom poluvremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Definitivno, ovo mu je bila jedna od najboljih partija na Eurobasketima u karijeri, barem što se tiče učinka u rubrici dodavanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo