WADE SLOMIO BOGDANOVIĆA: / Hrvatski košarkaš nemoćan protiv sjajnog driblinga i savršenih Bullsa

Image
Foto: Screenshot
1.11.2016.
8:33
Screenshot
VOYO logo

Bullsi su svoj niz nastavili na gostovanju kod Brooklyn Netsa pri čemu su slavili uvjerljivu 118-88 pobjedu nošeni učincima Jimmyja Butlera (22 poena), Nikole Mirotića (16, deset skokova, tri blokade) i Dwyanea Wadea koji je ubacio dvanaest koševa, među kojima i ovaj u kojem je Bojan Bogdanović ostao izgubljen:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo je hrvatski košarkaški reprezentativac, koji je odigrao dvadeset minuta susreta, bio napadački najučinkovitiji u redovima Netsa koji su sad na omjeru od pobjede i tri poraza. Ubacio je Bogdanović 15 poena (šut 5-11, trica 2-4) i uhvatio tri lopte pod obručima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hawksi su sa 106-95 bili bolji od Sacramento Kingsa uz 18 koševa, jedanaest skokova i četiri blokade Dwighta Howarda. U redovima poražene momčadi najviše je pokazao Rudy Gay, strijelac 22 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Savršeni su na Zapadu lige Los Angeles Clippersi koji su do treće pobjede u isto toliko utakmica stigli 116-98 slavljem protiv Phoenix Sunsa za koje je Dragen Bender u nešto manje od sedam minuta ostvario učinak od dvije asistencije, skoka i osvojene lopte. Iz jedinog šuta na utakmici nije se upisao među strijelce. Chris Paul (24 poena, osam asistencija) i Blake Griffin (21 koš, pet skokova i asistencija) istaknuli su se kod pobjednika.

Spomenimo i da su Toronto Raptorsi nošeni izvedbama DeMara DeRozana (33 poena, pet skokova) i Kylea Lowryja (29 koševa, pet skokova, sedam asistencija) svladali Denver Nuggetse, a bilo je 105-102. Jusuf Nurkić sa 13 poena, 18 skokova i pet blokiranih šuteva bio je prvo ime poraženog sastava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NBA liga, rezultati:

Atlanta Hawks - Sacramento Kings 106-95

Brooklyn Nets - Chicago Bulls 88-118

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toronto Raptors - Denver Nuggets 105-102

LA Clippers - Phoenix Suns 116-98

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo