VIDEO: / Kakav kralj! Srpski novinar zbog gafa postao predmetom sprdnje

Poznati sportski novinar Radiotelevizije Srbije Aleksandar Stojanovic napravio je neobican i smijesan gaf u najavi dvoboja kosarkaske Eurolige izmedu Crvene Zvezde i Valencije.

7.12.2014.
10:10
VOYO logo

Kosarkasi Crvene Zvezde pobijedili su Valenciju na gostovanju u Spanjolskoj rezultatom 68:77, a osim pobjede, ovaj dvoboj ce ostati zapamcen i po neobicnom i smijesnom gafu srpskog sportskog novinara Aleksandra Stojanovica. Naime, u najavi dvoboja Sojanovic je kosarkase Crveno - bijelih pretvorio u Crno - bijele, znaci kosarkase Partizana.

"Kosarkasi Crvene Zvezde Telekom od 21 sat veceras igraju utakmicu osmog kola Eurolige. Utakmica u Valenciji Crno - bijelima bi mogla omoguciti plasman u slijedecu fazu", rekao je Stojanovic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, pogreska je odmah odjeknula Srbijom, vecina ih je to prihvatila s velikom dozom simpaticnoscu, a, vjerojatno, je bilo onih koji su mu to zamjerili. Kad to kazemo, mislimo na one najzagrizenije navijaca Crvene Zvezde i Partizana, kojima se zbog velikog medusobnog rivalstva to bas i nije svidjelo. Vrijedi spomenuti da je Stojanovic odmah postao predmet "sprdnje" ljubitelja sporta u Srbiji.

//www.youtube.com/embed/qhmyy2NJBJM

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo