UŽASNA SCENA: / Djevojčici se komad parketa zabio u tijelo!

Image
Foto: Screenshot/YouTube
Image
Foto: Screenshot/YouTube

Strašnoj su sceni svjedočili gledatelji koji su prošli vikend bili na školskoj utakmici košarkašica u američkom gradu Madisonu u državi Wisconsin.

18.2.2016.
18:21
Screenshot/YouTube
VOYO logo

U jednom se trenutku 14-godišnja djevojčica bacila za loptom, pri čemu joj se komad parketa zabio u tijelo. Prisutni su se čudili zašto mlada košarkašica ne ustaje, a postalo im je jasno kad je stradala djevojka počela vikati:

"Komad drveta se zabio u mene."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez teških ozljeda

Do djevojke je odmah dotrčala njezina majka, koja je ujedno i trenerica njezine ekipe, a za koju minutu je došla i hitna pomoć. Svi su gledatelji zamoljeni da napuste dvoranu. U prvom se trenutku činilo da će trebati ukloniti cijeli komad parketa i zajedno s djevojčicom ga prenijeti u bolnicu, ali to se ipak nije dogodilo. Nesretnica je provela noć u bolnici, ali srećom, nije joj oštećen nijedan vitalni organ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Organizatori turnira se čude kako se ovakvo nešto moglo dogoditi budući da parket u dvorani nije star. Direktor turnira Perry Hibner istaknuo je kako se nada da neće biti tužbi protiv školskog okruga jer je riječ o nesretnom slučaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo