U INAT KLADIONICAMA: / Hrvatski adut Netsa najavio veliku sezonu za klub kojeg su svi već pokopali

Image
Foto: AFP, JEFF ZELEVANSKY
13.9.2016.
10:36
AFP, JEFF ZELEVANSKY
VOYO logo

„Mogu svi pisati što god žele, ali ja mislim da možemo. Naporno ćemo raditi da bismo mogli dati svoj maksimum, a kad uđemo u igru onda imamo šanse pobijediti svakog. Bit će teško, no budemo li igrali onako kako treniramo imat ćemo šansu“, uvjeren je Bogdanović u izjavi koju prenosi NY Post.

Inače, omjer da će Netsi osvojiti NBA prsten u pojedinim kladionicama se kreće 500:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odličan olimpijski turnir

Autor teksta piše da je hrvatski košarkaški reprezentativac igrač koji nudi razlog za optimizam i podsjeća na njegove izvede s Olimpijskih igara u Riju na kojima je njegovih 25,3 poena po susretu predstavljalo učinak kakav na Igrama nije viđen dvadeset godina. Njegova valorizacija, a iznosila je 19,2 po utakmici, bila je četvrta najbolja na olimpijskom turniru, odmah iza onih Kevina Duranta, Paua Gasola i Mantasa Kainietisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Rio je bio sjajno iskustvo, što zbog mogućnosti da se poprate sportaši poput Usaina Bolta i Serene Williams, a što zbog stanovanja pod istim krovom sa mojim sportskim kolega iz Hrvatske. Nitko nije niti mislio da ćemo biti u Riju i zato je to sjajno i za sve nas u košarkaškoj reprezentaciji.“

Nada se dobrim igrama

„Mnogi su otkazali reprezentaciju, nisu željeli igrati, a naša je momčad bila mlada i s novim izbornikom. Mnogo se toga dogodilo. Počeli smo igrati bolje, a meni je izbornik dao slobodu. To je razlog zbog kojeg sam dobro igrao ovog ljeta��, objasnio je hrvatski adut Brooklynove momčadi za kojeg izvor podsjeća da je postotak za tri poena nakon promjene trenera podigao s 32 na 42 posto, a ukupan broj koševa s 10,4 na 15,2 po odlasku Joea Johnsona iz kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Njegovim odlaskom povećala se moja minutaža i postao sam starter. Nadam se da ćemo ove sezone igrati bolje, a da će moje igre biti na razini prošlosezonske završnice“, zaključio je Bogdanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo