TEŠKO DA MOŽE GORE OD OVOG: / Babo bolji od Bendera koji je ogled završio statistikom iz noćne more

Image
Foto: AFP

Na parketima NBA lige u noći na ponedjeljak odigran je hrvatski dvoboj

15.1.2018.
8:25
AFP
VOYO logo

Phoenix Sunsi dočekali su Indiana Pacerse i brzo 'položili oružje' u ogledu u kojem su nastupila i dvojica hrvatskih reprezentativaca. Dragan Bender u redovima poražene momčadi neće po dobrom pamtiti ovaj ogled, Bojan Bogdanović bio je na razini prosjeka sezone, primjetan i učinkovit.

Bender 0-7

Nakon što su vezali pet poraza u nizu, Pacersi su se oporavili i slavili u četiri od posljednjih pet utakmica. Sedmorica dvoznamenkastih po broju poena govore u prilog tezi da je koš Phoenixa punjen sa svih strana, a svoj obol u 120-97 pobjedi dao je i Bojan Bogdanović strijelac 14 poena (2-5 dvica, 2-5 trica, 4-4 slobodna bacanja) za 21 minutu provedenu u igri. Startao je Bogdanović u petorci Indiane, baš kao i Bender u onoj domaće momčadi pri čemu mu je ukazano povjerenje od trideset minuta. Napadački ih je hrvatski košarkaš katastrofalno iskoristio - promašio je svih sedam pokušaja iz igre, od čega šest za tri poena. Uhvatio je pet lopti pod obručima i tri izgubio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najzanimljivija utakmica odigrana je u nedjelju, a New Orleans Pelicansi slavili su u njoj gostujuću pobjedu protiv New York Knicksa. Izborena je ona u produžetku, a u konačnih 123-118 Anthony Davis je ugradio monstruozan učinak od 48 poena i 17 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NBA liga, rezultati:

Miami Heat - Milwaukee Bucks 97-79

Tekst se nastavlja ispod oglasa

New York Knicks - New Orleans Pelicans 118-123 (produžetak)

Phoenix Suns - Indiana Pacers 97-120

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Minnesota Timberwolves - Portland Trail Blazers 120-103

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo