TEK JE OTIŠAO, A VEĆ SE VRAĆA: / Hezonja ponovno na europskim parketima

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP
22.7.2015.
14:09
AFP
VOYO logo

Utakmica će biti odigrana 14. siječnja 2016. godine, a radi se o promociji NBA lige na globalnoj razini. I jedna i druga momčad već su gostovale u Londonu. Orlando, predvođen Shaquilleom O'Nealom i Pennyjem Hardawayem, odigrao je 1993. godine dvije predsezonske utakmice u britanskoj prijestolnici, dok su Raptorsi 2011. godine odigrali prve dvije utakmice regularnog dijela NBA sezone ikad uprizorene na europskom tlu. Posljednja NBA utakmica odigrana u Londonu bio je prošlogodišnji predsezonski sraz New Yorka i Milwaukeeja.

"Veselimo se Londonu"

"U ime Magica, mogu reći da se veselimo povratku u London u sklopu NBA Global Games 2016", izjavio je trener Orlanda Scott Skiles koji se prisjetio i svog igračkog, londonskog iskustva iz 1993. godine:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još uvijek se dobro sjećam utakmica iz te godine i uvjeren sam da će i naši sadašnji igrači znati cijeniti ovu jedinstvenu priliku."

Vučević, Fournier, Valančiunas...

Osim Hezonje, Scott Skiles u svojoj momčadi od Europljana ima još Crnogorca Nikolu Vučevića i Francuza Evana Fourniera. I europski navijači Raptorsa imaju zbog koga potegnuti do Londona, jer je jedan od glavnih igrača Toronta litavski centar Jonas Valančiunas. Novopridošli Raptor, Argentinac Luis Scola, iznimno je cijenjen među europskim ljubiteljima košarke, a iskustvo igranja u Španjolskoj, poput Scole, imaju i Kongoanac Bismack Biyombo te Brazilac Lucas Nogueira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ulaznice za ovu utakmicu u prodaji će biti kad se u opticaju nađu i ulaznice za regularni dio NBA sezone, ali NBA fanovi se mogu registrirati i predbilježiti za pretprodaju ulaznica putem NBA "All-Access" platforme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo