TEK DRUGI DOMAĆI PORAZ U SEZONI: / Oklahoma dokazala da će serija protiv Spursa biti zanimljiva

Image

Dvije su utakmice odigrane u noći na utorak u konferencijskim polufinalima NBA lige.

3.5.2016.
8:23
VOYO logo

Nakon što su u prvom međusobnom ogledu ostavili sastav Thundera zamrznut na -32, igrači omjerom treće najbolje momčadi Zapada pokazali lice po kojem su poznatiji i slavljem 98:97 na 1:1 izjednačili seriju koja se igra na četiri pobjede. Drugi poraz Spursa u cijelom dosadašnjem dijelu sezone mogao je biti spriječen u posljednjem napadu na utakmici, no lopta koju je Emanuel Ginobili proslijedio Pattyju Millsu nije pronašla put kroz obruč.

Sporna situacija

LaMarcus Aldridge postigao je 41 poen i imao osam skokova što ga statistički uzdiže na razinu višu u odnosu na ostatak Spursa kojima su presudili Russell Westbrook (29 koševa, sedam skokova, deset asistencija), Kevin Durant (28 poena, sedam skokova), ali i korisnost Stevena Adamsa ispod obruča (12 koševa, 17 uhvaćenih lopti).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sporan, pak, ostaje trenutak 13,5 sekundi prije kraja ogleda pri izvođenju lopte igrača gostujuće momčadi Diona Waitersa koji si je laktom napravio mjesta udarivši Ginobilija u lice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atlanta zaprijetila i stala

Atlanta Hawksi nadoknadili su manjak od osamnaest poena u odnosu na Cleveland Cavalierse, imali i prednost u posljednjoj dionici igre, no na kraju i upisali poraz 104:93 u prvoj međusobnoj utakmice ovih klubova u ovogodišnjem konferencijskom polufinalu Istoka. Nastavljen je time negativan niz Atlantine momčadi u ogledima protiv Clevelanda koje nisu pobijedili već osam uzastopnih utakmica, ali i nikada u doigravanju u kojem Cavsi protiv njih imaju 9:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S 25 ubačenih koševa, sedam uhvaćenih lopti i devet asistencija Cleveland je do pobjede predvodio LeBron James, dok je Kyrie Irving dodao 21. Rekord karijere (27 poena) u utakmicama doigravanja za Atlantu je ubacio njemački reprezentativac Dennis Schröder.

NBA doigravanje, konferencijska polufinala:

Istok

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cleveland Cavaliers – Atlanta Hawks 104:93

(Cleveland vodi u seriji 1:0)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zapad

San Antonio Spurs – Oklahoma City Thunder 97:98

Tekst se nastavlja ispod oglasa

(rezultat u seriji je 1:1)

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo