SUPERMAN ODLETIO IZ RODNOGA GRADA: / U NBA ligi obavljen prvi veliki trade ovoga ljeta

Image
Foto: AFP, Rob Carr

U najjačoj košarkaškoj ligi svijeta (NBA) obavljen je prvi veliki 'trade' ovoga ljeta, a u glavnoj je ulozi osmerostruki sudionik All-Star utakmice Dwight Howard (31).

21.6.2017.
9:22
AFP, Rob Carr
VOYO logo

Prošlo je ljeto Howard došao u Atlanta Hawkse i najavio kako u rodnom gradu namjerava okončati karijeru. Na njegovu žalost, klupski čelnici nisu mislili tako i nakon samo jedne sezone su ga se odlučili riješiti. Poslali su ga, zajedno s 31. 'pickom' drafta, u Charlotte Hornetse u zamjenu za centra Milesa Plumleeja, beka Marca Belinellija i 41. izbor na draftu.

Ugovor od 70,5 milijuna dolara

Howard je godinama figurirao kao jedan od najboljih centara lige, posebno od 2004. do 2012. kada je nosio dres Orlanda i pet puta bio biran u prvu petorku lige. Poslije osam sezona na Floridi prešao je u Los Angeles Lakerse, potom je tri godine nosio dres Houstona, a lani je došao u Hawkse s kojima je potpisao trogodišnji ugovor vrijedan 70,5 milijuna dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U jedinoj sezoni u Atlanti popularni Superman je bio na prosjeku od 13,5 poena i 12,7 skokova po utakmici što očito nije zadovoljilo čelnike kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo