OGLAS

SOLIDNA PREDSTAVA BOJANA BOGDANOVIĆA: / Pacersi uzeli skalp jednoj od najjačih momčadi u ligi

Image
Foto: AFP
22.1.2018.
11:10
AFP
VOYO logo

Košarkaši Detroit Pistonsa upisali su peti uzastopni poraz, a ovaj je stigao u posljednjim trenucima susreta.

Brooklyn Netsi slavili su u gostima kod Detroita 101:100, a odlučujući koš postigao je Spencer Dinwiddie sekundu prije kraja. U napetoj završnici centar Pistonsa Andre Drummond prodorom je zabio za vodstvo gostiju, ali kada se činilo kako je nizu poraza domaćina stigao kraj, razigravač Netsa teškim skok šutom postavlja konačni rezultat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Baš je Dinwiddie bio najefikasniji kod Brooklyna s 22 poena, Rondae Hollis-Jefferson dodao je 21 uz osam skokova i sedam asistencija. Tobias Harris s 20 poena te Stanley Johnson s 18 predvodili su Pistonse koji su ovim porazom pali na deveto mjesto u Istočnoj konferenciji koji ne vodi u doigravanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HEZONJA DIVLJAČKI ZAKUCAO: Super Mario vrlo dobar u pobjedi protiv Boston Celticsa

Bojan Bogdanović odigrao je solidnu utakmicu u pobjedi njegove Indiane protiv San Antonija 94:86. Hrvatski reprezentativac ubacio je deset poena (šut iz igre 3/9) uz tri skoka i asistenciju. Imao je i tri ukradene lopte. Pacerse je standardno predvodio Victor Oladipo s 19 poena (8/14), dok je kod San Antonija Pau Gasol ubacio 14 koševa uz devet skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Los Angelese Lakersi upisali su visoku 127:107 pobjedu protiv New York Knicksa. Sjajnu utakmicu za zlatno-ljubičaste odigrali su Jordan Clarkson (29 poena, šest skokova i deset asistencija) i Julius Randle (27 poena, 12 skokova i pet asistencija). Trojica igrača (Hardaway Jr., Porzingis i Beasley) postigli su po 17 poena za Knickse. Hrvatski reprezentativac Ivica Zubac odigrao je samo minutu za pobjednike te je ostao bez učinka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo