SOLIDAN UČINAK BOGDANOVIĆA U NOVOM PORAZU: / Bostonu deseta pobjeda u nizu, Bender skroman

Image
Foto: AFP

U NBA ligi odigrano je pet susreta iz kojih valja izdvojiti desetu pobjedu Bostona zaredom i solidnu partiju Bojana Bogdanoviča u dresu Indiane.

9.11.2017.
8:19
AFP
VOYO logo

Indiana Pacersi upisali su i četvrti poraz u nizu, ovog puta na gostujućem terenu kod Detorit Pistonsa sa 114-97. Bogdanović je za 35 minuta na parketu ubacio 12 poena uz sedam skokova, a najbolji strijelac Pacersa bio je Oladipo s 21 košem dok je Al Jefferson dodao 19. Domaći Detroit do pobjede su vodili Tobias Harris i Reggie Jackson s 23, odnosno 18 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Boston je na svom terenu protiv LA Lakersa došao do desete pobjede u nizu i pokazao kako bi ove godine mogao igrati itekako važnu ulogu u završnici prvenstva. Na kraju je bilo 107-96, a odličnu večer imao je Aaron Baynes koji je za 22 minute zabio 21 koš i dodao osam skokova. Kyrie Irving dodao je 19 koševa i šest skokova, a Morris je ubacio 18 koševa. Kod Lakersa su se najviše istaknuli Ingram i Clarkson, obojica sa 18 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aktivan je bio i Dragan Bender u dresu Phoenixa. Njegovi Sunsi na svom su terenu poraženi od Miami Heata sa 126-115. Bender je odigrao 26 minuta te je u to vrijeme zabio svega pet koševa i dodao dva skoka. Sunse je Devin Booker gotovo sam vukao sa 30 poena, ali to nije bilo dovoljno za pobjedu protiv raspoloženog Heata koje je predvodio fanstastični Slovenac Goran Dragić sa 29 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golden State Warriorsi sa 125-101 bili su bolji od Minnesota Timberwolvesa. Thompson je zabio 28 koševa, a Curry je dodao 22 uz osam skokova i osam asistencija. Timberwolvesi su raspodijelili učinak te je tako Wiggins zabio 17 koševa, Towns 16, a Teague 14.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Orlando Magic na svom je parketu pobijedio New York Knickse sa 112-99. Za Knickse nije igrao najbolji igrač Kristaps Porzingis zbog uganuća zgloba, a momčad je predovodio Tim Hardaway Jr. sa 26 koševa. Za bivši Hezonjin klub odličnu je utakmicu odigrao Vučević sa 24 koša, a Fournier je dodao 23 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo