ŠOK ZA CAVSE: / Nakon sjajnog izdanja u drugoj, prvaci u trećoj pali poslije plesa lopte po obruču

Image
22.5.2017.
7:05
VOYO logo

Branitelji naslova NBA prvaka uživali su prednost od 21 poena razlike u trećoj četvrtini trećeg ogleda serije igranog u noći na ponedjeljak, unatoč činjenici da je LeBron James u toj utakmici izgledao kao prosječan igrač najjače košarkaške lige svijeta, a ne zvijezda koja se može nositi protiv svakog s druge strane centra.

U jednom od najslabijih svojih izdanja u utakmicama doigravanja James je ubacio tek 11 poena (uz po šest skokova i asistencija), pa je trud Kyriea Irvinga (29 poena, sedam asistencija) i Kevina Lovea (28 koševa, deset skokova) ostao nenaplaćen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U dramatičnoj završnici koju je riješio šut za tri poena Averyja Bradleyja, precizan tek nakon što je lopta dugo plesala po obruču, Celticsi su kreirali iznenađenje i stigli do 111-108 pobjede i smanjili na 1-2 u serijii koja se igra na četiri pobjede i čiji će pobjednik, izgledno je, u borbu za naslov protiv Golden State Warriorsa koji protiv San Antonio Spursa vode 3-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za prekid niza od 13 uzastopnih pobjeda Cavsa u doigravanju i prvi ovosezonski poraz u njemu, uz spomenutog Bradleyja (20 poena), najviše je povukao Marcus Smart sa sedam ubačenih trica i 27 koševa. Imao je i sedam asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo