'BEZOBRAZNI' POTEZ LUKE DONČIĆA: Slovensko čudo od tinejdžera posramilo čovjeka kojeg je gledao na treninzima

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Mladi slovenski košarkaš, 18-godišnji čudesni Luka Dončić, ponovno je pokazao s kakvim je talentom rođen.

24.10.2017.
11:42
Screenshot: You Tube
VOYO logo

U nedjeljnom susretu 5. kola jake španjolske ACB lige između Real Madrida i Unicaje u Palacio Vistalegre Areni, Dončić je publiku u spomenutoj poznatoj madridskoj dvorani počastio djelićem svoje magije kad je u jednom trenutku, nakon što je lopta završila u njegovim rukama, u situaciji u kojoj je bio pod presingom "čuvara" Soluadea Morayaje, kao i udvajanja u kombinaciji Moraya - Carlos Suárez.

No, kako bi se oslobodio pritiska i preveo loptu iz faze obrane u fazu napada, Dončić je košarkaški "bezobrazno", kroz noge, gurnuo loptu 203 cm visokom i 108 kg teškom krilu Carlosu Suárezu Garcíji-Osoriju (punim imenom) koji se nakon tog poteza poklonio najboljem mladom igraču svijeta Dončiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sjećam ga se kad je bio klinac, gledao nas je na treningu. I onda on odraste i to isto napravi vama. Respect", napisao je na svom Twitter profilu Carlos Suárez uz video poteza. Inače, Real je pobijedio Unicaju s 99-85.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je to peta uzastopna pobjeda za Madriđane. Sad je Real na skoru 5-0 u ACB ligi, drugoj po jačini najjačoj košarkaškoj ligi u Europi, trećoj u svijetu. U pobjedu Reala Luka Dončić je za 21:15 minuta na parketu postigao 18 poena (za dva 4-5 80 %, za tri 2-3 67 %, uz 6 skokova, 5 dodavanja i 4-0 100 % slobodna bacanja).

Carlos Suárez je, pak, za 16:19 minuta igre ubacio 11 poena uz 3 skoka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo