Sjajne vijesti za hrvatsku košarku: Imamo čak dvojicu predstavnika na All-Staru!

Hrvatska košarka će na ovogodišnjem NBA All-Star vikendu imati čak dvojicu predstavnika. Pored Nevena Spahije, to će biti Bojan Bogdanović.

29.1.2015.
9:37
VOYO logo

Podsjećamo, Neven Spahija bit će pomoćni trener u momčadi Istoka, dok je Bogdanović dobio poziv za ogled novaka, popularnih rookieja.

Riječ je o ogledu u kojem će se međusobno ogledati igrači kojima je to prva (rookie) odnosno druga (sophomore) godina u ligi, a ove će godine premijerno biti podijeljeni u reprezentaciju SAD-a i ostatka svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bogdanović je u ovom trenutku na prosjeku od 7.4 koša i 2.5 skokova u 44 odigrane utakmice, a njegovi su Brooklyn Netsi korak udaljeni od doigravanja s omjerom pobjeda i poraza 18-27.

//www.youtube.com/embed/uFkD_ZjWxeQ

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodno Bogdanoviću posljednji hrvatski igrač koji je zaigrao na All-Staru bio je Gordan Giriček 2003. godine, a on je također zaigrao za rookieje. Ako pogledamo još dalje u prošlost na All-Star vikendu su se pojavili i Toni Kukoč i Dino Rađa, sada već davne 1994., također u utakmici rookieja.

Spomenimo na kraju da se rookie utakmica na All-Staru igra 13. veljače u Brooklynovom Barclays Centeru, tako da će Bogdanović igrati pred domaćom publikom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momčad svijeta: Nikola Mirotić, Steven Adams, Gorgui Dieng, Giannis Antetokounmpo, Bojan Bogdanović, Dante Exum, Rudy Gobert, Kelly Olynyk, Dennis Schröder, Andrew Wiggins. SAD: Cody Zeller, Trey Burke, Zach LaVine, Kentavious Caldwell-Pope, Michael Carter-Williams, Shabazz Muhammad, Nerlens Noel, Victor Oladipo, Elfrid Payton, Mason Plumlee.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo