SENZACIJA U ZAGREBU: / Splićani uzdignutih ruku iz Draženova doma

Image

Košarkaši Splita u susretu su 3. kola Lige za prvaka iznenađujuće kao gosti svladali Cibonu sa 79-78 (34-34), dok je u drugom subotnjem dvoboju Zadar uvjerljivo nadigrao Šibenik sa 108-69 (48-36)

9.4.2016.
22:03
VOYO logo

Neizvjesni susret u Zagrebu imao je nesvakidašnju završnicu, pri rezultatu 78-78 iskusni Srđan Subotić pogodio je jedno od dva slobodna bacanja za Split, da bi u posljednjem napadu Cibone Filipa Krušlina prekršajem zaustavio Ante Đugum. No, branič Cibone je promašio oba slobodna bacanja i tako propustio priliku osigurati svojoj momčadi treću pobjedu u na startu natjecanja.

Serija 8-0

Inače, Cibona se sredinom četvrte četvrtine odvojila na 76-70, ali Split se nije predao već je svojom serijom 8-0 stigao do prednosti 78-76 na ulasku u posljednju minutu. Ante Žižić je s pogođena dva slobodna bacanja poravnao, a potom je uslijedila opisana završnica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sastavu Splita pet je igrača postiglo dvoznamenkast broj poena, a najviše 12 Hrvoje Širko, dok su kod Cibone najbolji bili James Brian Florence s 24 i Ante Žižić s 17 pogodaka. Nakon tri odigrana kola i Cibona i Split imaju po dvije pobjede i jedan poraz.

Uvjerljivi Zadar

Zadar je uvjerljivo svladao Šibenik u susretu momčadi koje su u prva dva kola ostvarile po dva poraza. Franko Šango je s 21 košem bio najefikasniji kod domaćih, a Roko Badžim sa 16 poena kod gostiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedjelju će se igrati dva preostala susreta 3. kola, oba s početkom u podne, a sastaju se Zagreb - Kvarner 2010 i Gorica - Cedevita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo