HRVATSKI MAJSTOR U SVOJOJ IGRI IMA ONO NEŠTO: / 'Dario je bio odličan, jako jako dobar'

Image
Foto: AFP, Mitchell Leff

Trener Philadelphije 76-ersa Brett Brown nahvalio je predstavu Darija Šarića u njegovoj prvoj utakmici za Philadelphiju 76 - erse.

5.10.2016.
9:22
AFP, Mitchell Leff
VOYO logo

Šarić je u pobjedi svoje momčad nad Bostonom u predsezoni (92-89) ostvario učinak od 10 poena uz šest skokova i dvije asistencije. Imao je samo dva promašaja iz igre (šut 4-6), za tricu je gađao 2-3. Sve navedeno ostvario je za 18 minuta provedenih na parketu.

DARIO ŠARIĆ ODIGRAO PRVU UTAKMICU ZA 76-ERSE: Hrvat pružio sjajnu partiju i oduševio Amerikance

Utakmicu završio kao drugi strijelac momčadi

Utakmicu koja je bila odigrana u noći sa utorka na srijedu po hrvatskom vremenu, završio je kao drugi strijelac momčadi nakon T.J. McConnella koji je na terenu proveo sedam minuta više i postigao tri poena više. Stoga, ako se "po jutru dan poznaje", onda će Šarić u dresu Philadelphije imati sjajnu sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

"Za 18 minuta provedenih na parketu, mislim da je Dario bio odličan, old scholl dobar, jako jako dobar", nahvalio je Šarića trener Brown.

WARRIORSI IZGLEDAJU ZASTRAŠUJUĆE: Pogledajte zašto u NBA ligi svi drhte od Duranta, Curryja i društva

Donijet će stabilnost 76-ersima

Šarić ima 'ono nešto' što će 76-ersima donijeti stabilnost u igri. Ima tu raznolikost i polivalentnost. Može zabiti, skočiti, kreirati napad, podvaliti loptu, navući po dva igrača na sebe... Ukratko, radi se o kompletnom igraču ispred kojeg je sjajna NBA karijera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trebam samo što više igrati da bi bio bolji. Ako je ikako moguće. Uhvatio sam ritam protiv Bostona, što je najbitnija stvar. Sretan sam zbog pobjede svoje momčadi, što se borila u ovoj utakmici. Sretan sam i zbog toga što je momčad pokazal timski duh, koji nam je potreban u NBA ligi. Pokazali smo kako možemo i znamo igrati. ", istaknuo je Dario Šarić, prenosi klupska službena stranica Philadelphije 76-ersa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo