ŠARIĆ POSRAMIO LATVIJCA U NAJSLAVNIJOJ DVORANI SVIJETA: / Philadelphia slavila, Hrvat majstorijom oduševio navijače

Image
Foto: Screenshot

U velikom NBA obračunu u ponedjeljak navečer sudjelovat će aktualni prvaci i doprvaci Golden State Warriorsi i Cleveland Cavaliersi.

25.12.2017.
21:15
Screenshot
VOYO logo

Košarkaši Philadelphie 76'ers slavili su protiv New York Knicksa 105:98 u prvoj utakmici božičnog programa NBA lige. Knicksi su bolje otvorili večer, a sredinom prve četvrtina imali su prednost sedam poena razlike(18:11). No, do kraja te dionice Philadelphia je smanjila na minus tri. Slično se igralo i u drugoj četvrtini te su momčadi bile dosta izjednačene. Ključni trenutak dogodio se na početku zadnje četvrtine kada je Philadelphia pobjegla na deset bodova prednosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjajan potez Šarića

Najefikasniji na parketu bio je Enes Kanter s 31 poenom uz 22 skoka. Kod Sixersa je briljirao Joel Embiid s 25 poena, dok je JJ Redick zabio jedan manje. Hrvatski košarkaš Dario Šarić započeo je susret u početnoj petorci. Na parketu je proveo 34 minute uz učinak od deset poena, tri skoka i tri asistencije. U ovom susretu nije ga služio šut jer od šest pokušaja za tri poena nije zabio niti jedan. Međutim, ostavio je on traga pogotovo u prvom poluvremenu kada mu je pripao potez večeri kada je svog čuvara, Kristapsa Porziņģisa, poslao u prazno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom se dijelu pak istaknuo lijepim dodavanjem iza leđa:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U velikom NBA obračunu u ponedjeljak navečer sudjelovat će aktualni prvaci i doprvaci Golden State Warriorsi i Cleveland Cavaliersi. Malo prije ponoći po europskom vremenu još će međusobno igrati Boston i Washington.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo