PREKINUT POBJEDNIČKI NIZ PHILADELPHIJE: / Šarić odličan u porazu od Kingsa, Houston slomio Cleveland

Image
10.11.2017.
8:11
VOYO logo

Philadelphia je vodila većim dijelom dvoboja, a pri vodstvu 108-102 na 73 sekunde prije kraja Sixersi su imali i napad. No, pokušaj Joela Embiida blokirao je Willie Cauley-Stein, a na suprotnoj strani položio je Fox koji će se prometnuti u junaka Kingsa, uz pomoć Cauley-Steina koji je još jednom blokirao Embiida na 25 sekundi prije kraja. Embiid je bio taj koji je uzeo i zadnji šut na utakmici za moguću pobjedu Sixersa, ali je lopta ostala na obruču.

De'Aaron Fox je završio dvoboj sa 11 koševa i sedam asistencija, a svoj veliki doprinos pobjedi dali su Zach Randolph sa 20 poena i Justin Jackson sa 19. Cauley-Stein je ubacio 15 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Robert Covington je sa 24 koša, od čega šest trica, bio najbolji strijelac gostiju, ali je promašio tricu u zadnjoj minuti. Joel Embiid je ubacio 22 poena uz 15 skokova i tri blokade, no u završnici je izgubio sve dvoboje sa suparničkim centrom. Ben Simmons je postigao 18 koševa za Sixerse, ali i on je bio 'nevidljiv' u odlučujućim trenucima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjedom 117-113 u svom Toyota Centeru nad Clevelandom, košarkaši Houstona izjednačili su se na vrhu ljestvice Zapadne konferencije s Golden Stateom. Obje momčadi imaju po devet pobjeda i tri poraza, a Houston je do svog četvrtog uzastopnog trijumfa došao kontrolom skoka i sa čak 17 lopti uhvaćenih u napadu. Cleveland je imao samo četiri ofenzivna skoka i ukupno 19 skokova manje od Rocketsa.

James Harden nije pogađao u završnici dvoboja, ali je prije toga bio lokomotiva koja je vukla Houston svojim trostruko-dvoznamenkastim učinkom od 35 koševa, 13 asistencijai i 11 skokova. Eric Gordon je ubacio 20 poena, ali čovjek odluke u završnici bio je Clint Capela. On je na 10 sekundi prije kraja popravio Hardenov promašaj koji nije došao ni do obruča, uhvatio loptu i položio za 117-113. U sljedećem napadu je blokirao LeBrona Jamesa te završio dvoboj sa 19 koševa, 13 skokova i četiri blokade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

LeBron James je postigao 33 koša uz sedam asistencija, a odličnu utakmicu odigrao je Jeff Green koji je ubacio 27 koševa. No, to nije bilo dovoljno za pobjedu Clevelanda u Houstonu. Ante Žižić nije ulazio u igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Los Angeles Lakersi poraženi su na gostovanju u Washingtonu sa 111-95. John Wall je predvodio Wizardse sa 23 koša, osam skokova i pet asistencija. Bradley Beal je postigao 22 poena, a Otto Porter Jr. imao 20 koševa i 11 skokova.

Lakersi su imali sedmoricu igrača sa dvoznamenkastim učinkom, ali je momčad završila dvoboj sa samo 36 posto šuta iz igre. Po 15 koševa postigli su Brook Lopez i Jordan Clarkson. Ivica Zubac je odigrao tri minute i uspio postići dva koša uz dva skoka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na gostovanju u Denveru četvrti uzastopni poraz doživjela je Oklahoma City koju su Nuggetsi svladali sa 102-94. Emmanuel Mudiay je ubacio 21 koš, Paul Millsap 17, a Nikola Jokić uz 15 poena imao i 11 skokova za pobjednike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toronto je na svom parketu svladao New Orleans sa 122-118, a čovjek odluke bio je DeMar DeRozan koji je sa 33 koša i osam asistencija bio najbolji igrač Raptorsa. Jrue Holiday je ubacio 34 poena uz 11 asistencija za goste, a DeMarcus Cousins imao 20 koševa i 15 skokova. Kod Thundera je najraspoloženiji bio Carmelo Anthony sa 28 koševa, Paul George je ubacio 13 poena, baš kao i Russell Westbrook, ali je prošlosezonski ovajač MVP nagrade ispucao čak 22 lopte, a pogodio samo šest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo