POVIJESNI ZAVRŠNI TURNIR: / Osam momčadi u borbi za trofej, Cedevita lovi četvrti naslov zaredom

Image

Šibenik će od 15. do 18.

18.1.2017.
14:08
VOYO logo

Već prema tradiciji, parove je izvukao Krešo Ćosić, sin pokojnog hrvatskog košarkaškog velikana, a ždrijebu je nazočila i njegova majka Ljerka Ćosić.

Dalmatinski derbi u četvrtfinalu

"Za Zadar je organizacija Kupa uvijek specijalan događaj, ali i Šibenik je grad košarke. Uvjerena sam da će i oni biti dobri organizatori. Svim klubovima želim puno sreće i neka pobijedi najbolji", rekla je uoči ždrijeba Ljerka Ćosić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Završni turnir, koji će se po prvi puta u povijesti igrati u novom formatu s osam momčadi, zajednički će organizirati šibenski prvoligaši KK Jolly JBS i GKK Šibenik čiji su predstavnici na ždrijebu najavili da će pokušati nadmašiti prošlogodišnji turnir koji je odlično organizirao Zadar. Prvog dana, 15. veljače, bit će odigrane dvije četvrtfinalne utakmice u kojima će se sastati Cedevita - Kvarner 2010 i KK Jolly JBS - Zagreb, a 16. veljače preostale dvije u kojima će se za polufinale boriti GKK Šibenik - Cibona te Split - Zadar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cibona najtrofejnija

Polufinalni dvoboji su na programu 17. veljače (17 i 20 sati), a sastat će se pobjednici dvoboja Cedevita - Kvarner 2010 i Split - Zadar te u drugom dvoboju pobjednici iz srazova Jolly JBS - Zagreb i Šibenik - Cibona. Finale je na rasporedu 18. veljače (20 sati). Sve utakmice će biti igrane u dvorani Baldekin.

Posljednja tri izdanja Kupa Krešimira Ćosića osvojila je Cedevita, a najuspješnija je Cibona sa sedam naslova, ispred Zadra koji ih ima šest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo