OVOME SE NITKO NIJE NADAO: / Čovjek koji nemilice gazi u NBA ligi nije u startnoj petorci za All-Star!

Image
Foto: AFP, STREETER LECKA

Objavljene su startne petorke za ovogodišnju All-Star utakmicu NBA lige koja će biti odigrana 19. veljače u New Orleansu. Na Zapadu se dogodilo jedno veliko iznenađenje.

20.1.2017.
8:47
AFP, STREETER LECKA
VOYO logo

Petorku Zapadne konferencije činit će Stephen Curry (Golden State), James Harden (Houston), Kevin Durant (Golden State), Kawhi Leonrad (San Antonio) i Anthony Davis (New Orleans). Mjesta se iznenađujuće nije našlo za zvijezdu Oklahoma Cityja Russella Westbrooka koji igra najbolju sezonu karijere: upisao je već 21 triple-double, a trenutno je na prosjeku od 30,6 koševa, 10,6 skokova i 10,4 asistencije. Na dobrom je putu da postane prvi igrač nakon Oscara Robertsona (1961/62) koji će zaključiti sezonu s triple-double prosjekom.

LeBron 13. put zaredom

Sve to nije bilo dovoljno jer su presudili glasovi navijača koji imaju prednost pred onima novinara i aktualnih igrača. Westbrook je, naime, u borbi za dvije bekovske pozicije bio izjednačen s Curryjem i Hardenom, a u takvoj situaciji prerdnost dobivaju oni kojima su navijači dali više glasova. A tu su bolje stajali igrači Golden Statea, odnosno Houstona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petorku Istoka očekivano će predvoditi prva zvijezda lige LeBron James (Cleveland) kojem će to biti 13. uzastopni nastup na All-Staru. Uz njega će biti i klupski mu suigrač Kyrie Irving te DeMar DeRozan (Toronto), Jimmy Butler (Chicago) i Giannis Antetokounmpo (Milwaukee).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo